Schrijf je nu in!

WORD JIJ EEN TAPASTHEATERMAKER? WE KIJKEN UIT NAAR JOUW IDEE!

TAPASTHEATER IS ALTIJD OP ZOEK NAAR TOFFE, NIEUWE CONCEPTEN! MOMENTEEL KUN JE JE VIA ONDERSTAANDE LINK INSCHRIJVEN VOOR DE VOLGENDE SPEELPERIODES (GEEF IN HET FORMULIER AAN OF JE BESCHIKBAAR BENT VOOR EEN HALVE OF HELE MAAND): 

APRIL 2019  4 APRIL TOT EN MET 28 APRIL
MEI 2019  2 MEI TOT EN MET 26 MEI
JUNI 2019  30 MEI TOT EN MET 30 JUNI

UITERSTE INSCHRIJFDATUM IS 1 FEBRUARI 2019. ONDERDEEL VAN DE INSCHRIJVING IS EEN KENNISMAKINGSPITCH OP 18 OF 19 FEBRUARI (IN DE AVOND) WAARIN JE JE VOORSTELLING AAN ONS MAG PRESENTEREN. UITERLIJK 8 FEBRUARI KRIJG JE VAN ONS BERICHT OF JE WORDT UITGENODIGD VOOR DEZE KENNISMAKING EN ONTVANG JE MEER INFORMATIE HIEROVER. WIL JE BEIDE PITCHDAGEN VOOR DE ZEKERHEID VAST BLOKKEN IN JE AGENDA?

KLIK HIER VOOR ONZE Q&A EN MELD JE AAN OP DE FACEBOOKPAGINA TAPASTHEATER BACKSTAGE VOOR MEER INFO. MOCHT JE NOG VRAGEN OF OPMERKINGEN HEBBEN, KUN JE ALTIJD CONTACT OPNEMEN MET TESSA VIA TESSA@TAPASTHEATER.NL

Start hier je inschrijving!

LET OP: HET KAN ZIJN DAT HET VERSTUREN VAN HET INSCHRIJFFORMULIER NIET LUKT VIA DE INTERNETBROWSER SAFARI. IS DIT BIJ JOU HET GEVAL? PROBEER HET VIA GOOGLE CHROME OF FIREFOX. MOCHT DIT ALSNOG NIET LUKKEN, NEEM CONTACT MET ONS OP VIA INFO@TAPASTHEATER.NL.

 

 FACEBOOK  INSTAGRAM  YOUTUBE  NIEUWSBRIEF