Schrijf je nu in!

WORD JIJ EEN TAPASTHEATERMAKER? WE KIJKEN UIT NAAR JOUW IDEE!

TAPASTHEATER IS ALTIJD OP ZOEK NAAR TOFFE, NIEUWE CONCEPTEN! MOMENTEEL KUN JE JE VIA ONDERSTAANDE LINK INSCHRIJVEN VOOR DE VOLGENDE SPEELPERIODES (GEEF IN HET FORMULIER AAN OF JE BESCHIKBAAR BENT VOOR EEN HALVE OF HELE MAAND): 

JULI 2019  4 JULI TOT EN MET 28 JULI
AUGUSTUS 2019  1  AUGUSTUS TOT EN MET 25 AUGUSTUS
SEPTEMBER 2019  29 AUGUSTUS TOT EN MET 29 SEPTEMBER

UITERSTE INSCHRIJFDATUM IS 5 MEI 2019. AAN DE HAND VAN DE INSCHRIJFFORMULIEREN MAKEN WIJ EEN EERSTE SELECTIE, WAARNA KENNISMAKINGSPITCHES (IN DE AVOND) VOLGEN OP 20 EN 21 MEI, HOU DEZE AVONDEN DUS ALVAST VRIJ IN JE AGENDA. UITERLIJK 10 MEI LATEN WE WETEN OF JE HIERVOOR BENT UITGENODIGD.

TIJDENS DEZE KENNISMAKING VERWACHTEN WE MINIMAAL 10 MINUTEN VAN JOUW VOORSTELLING TE ZIEN. NA AFLOOP BEGRIJPEN WIJ NOG BETER WAT JIJ IN JOUW VOORSTELLING OVER WILT BRENGEN/WILT VERTELLEN AAN HET PUBLIEK.
VERRAS ONS EN OVERTUIG ONS ERVAN DAT JIJ PAST BINNEN DE PROGRAMMERING VAN TAPASTHEATER. 

LEES HIER ONZE Q&A VOOR THEATERMAKERS EN MELD JE AAN OP DE FACEBOOKPAGINA TAPASTHEATER BACKSTAGE VOOR MEER INFO. MOCHT JE NOG VRAGEN OF OPMERKINGEN HEBBEN, KUN JE ALTIJD CONTACT OPNEMEN MET TESSA VIA TESSA@TAPASTHEATER.NL

Start hier je inschrijving!

LET OP: HET KAN ZIJN DAT HET VERSTUREN VAN HET INSCHRIJFFORMULIER NIET LUKT VIA DE INTERNETBROWSER SAFARI. IS DIT BIJ JOU HET GEVAL? PROBEER HET VIA GOOGLE CHROME OF FIREFOX. MOCHT DIT ALSNOG NIET LUKKEN, NEEM CONTACT MET ONS OP VIA INFO@TAPASTHEATER.NL.

 

 FACEBOOK  INSTAGRAM  YOUTUBE  NIEUWSBRIEF