Ben jij onze nieuwste PR/Marketing-aanwinst?

Wij zoeken vanaf augustus/september 2019 een stagiair(e) (HBO/WO)

STAGIAIR(E) PR/MARKETING

Wil jij werkervaring opdoen bij één van de leukste en nieuwe theaters van Nederland? Dan is dit je kans! TapasTheater is een innovatief theaterhoreca-concept dat we nog niet kennen in Nederland. TapasTheater laat publiek ervaren dat hoogwaardig theaterbezoek niet langdurig, ingewikkeld en/of prijzig hoeft te zijn. Drie of vier voorstellingen van 20 minuten worden in vier kleine theaterzaaltjes in de kelder de hele avond herhaald. Als bezoeker beslis je zelf of je voor 1, 2, 3 of 4 voorstellingen gaat, hoe laat je theateravond begint en eindigt én of je de voorstellingen afwisselt met een hapje en drankje in de gezellige foodbar op de begane grond. Daarnaast biedt TapasTheater een podium aan talentvolle theatermakers die tegenwoordig steeds moeilijker een (betaalbare) speelplek vinden om zichzelf aan het publiek te presenteren én hun nieuwe voorstellingen te toetsen.

Bij TapasTheater bieden we een leerzame en afwisselende stageplaats aan waarin alle facetten van het communicatie-vak aan bod komen. Plus we bieden een stagevergoeding van €400,- p/m (fulltime).

Werkzaamheden
Je ondersteunt op de PR en marketing afdeling. Denk daarbij aan contact leggen met media, opzetten van redactionele artikelen, radio- en tv-items en prijsvragen, maar ook het ondersteunen bij (de organisatie van) events en bij opzetten van samenwerkingsverbanden. Ook online communicatie (o.a. bijhouden van de website & onze social media kanalen) behoort tot je taken. Je doet mee aan brainstormsessies en bedenkt PR-stunts, die je mede organiseert. Je schrijft persberichten en promotionele teksten en mag op den duur ook je eigen projecten van A-Z oppakken en coördineren. Ook eenvoudige administratieve werkzaamheden (postverwerking, rapportages bijhouden en office management) behoren tot je taken. Het betreft een allround stage waarbij je volwaardig meewerkt. Helemaal top als je ook nog diverse marketingcommunicatie-uitingen kan maken met Photoshop, InDesign en/of Premiere Pro, maar ervaring met Canva is ook voldoende.

Wij vragen
Iemand die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken, proactief is, een hands-on mentaliteit heeft en bovendien veel wil leren. Je hebt affiniteit met theater en/of horeca. Toon je veel eigen initiatief, ben je creatief in het bedenken van promotionele acties, leergierig en werk je georganiseerd en gestructureerd? Ben je communicatief goed onderlegd, ben je gewend meerdere ballen in de lucht te houden en raak je niet snel gestrest van deadlines? Dan zoeken we waarschijnlijk naar jou!

Verder voldoe je aan de volgende eisen: 
• Opleiding HBO/WO op gebied van PR/communicatie/media of iets in die richting
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must
• Minimaal vijf maanden beschikbaar voor minimaal 24 uur per week
• Goede communicatieve en redactionele vaardigheden
• Zelfstandige, flexibele en pragmatische instelling
• Interesse in en kennis van online communicatie en social media

Interesse?
Stuur je sollicitatie naar Tessa Harmsen via tessa@tapastheater.nl.
Voor vragen bel je naar 020-7759425. Meer info over TapasTheater vind je op:
www.tapastheater.nl
www.facebook.com/tapastheater
www.instagram.com/tapastheater