Schrijf je nu in!

WORD JIJ EEN TAPASTHEATERMAKER? WE KIJKEN UIT NAAR JOUW IDEE!

TAPASTHEATER IS ALTIJD OP ZOEK NAAR TOFFE, NIEUWE CONCEPTEN! MOMENTEEL KUN JE JE VIA ONDERSTAANDE LINK INSCHRIJVEN VOOR DE VOLGENDE SPEELPERIODES (GEEF IN HET FORMULIER AAN OF JE BESCHIKBAAR BENT VOOR EEN HALVE OF HELE MAAND): 

OKTOBER 2019 3 OKTOBER TOT EN MET 27 OKTOBER
NOVEMBER 2019 31 OKTOBER TOT EN MET 1 DECEMBER
DECEMBER 2019 5 DECEMBER TOT EN MET 29 DECEMBER

UITERSTE INSCHRIJFDATUM IS DONDERDAG 18 JULI. ONDERDEEL VAN DE INSCHRIJVING IS EEN KENNISMAKINGSPITCH OP MAANDAG 5 AUGUSTUS OF DINSDAG 6 AUGUSTUS (IN DE AVOND) WAARIN JE JE VOORSTELLING AAN ONS MAG PRESENTEREN. UITERLIJK 22 JULI  KRIJG JE VAN ONS BERICHT OF JE HIERVOOR WORDT UITGENODIGD EN ONTVANG JE MEER INFORMATIE. WIL JE BEIDE PITCHDAGEN VOOR DE ZEKERHEID VAST BLOKKEN IN JE AGENDA? 

LEES HIER ONZE Q&A VOOR THEATERMAKERS EN MELD JE AAN OP DE FACEBOOKPAGINA TAPASTHEATER BACKSTAGE VOOR MEER INFO. MOCHT JE NOG VRAGEN OF OPMERKINGEN HEBBEN, KUN JE ALTIJD CONTACT OPNEMEN MET LISETTE VIA LISETTE@TAPASTHEATER.NL

LET OP: HET KAN ZIJN DAT HET VERSTUREN VAN HET INSCHRIJFFORMULIER NIET LUKT VIA DE INTERNETBROWSER SAFARI. IS DIT BIJ JOU HET GEVAL? PROBEER HET VIA GOOGLE CHROME OF FIREFOX. MOCHT DIT ALSNOG NIET LUKKEN, NEEM CONTACT MET ONS OP VIA INFO@TAPASTHEATER.NL.