top of page

Mila & Julie |
Liefde met een grote L

TONEEL

3, 5, 6 en 7 mei

MilaJulie.png
knop-bel.png
klok.png

ZAAL 1

woe t/m za      zondag
19:00 - 19:20       18:00 - 18:20
20:00 - 20:20       19:00 - 19:20
21:00 - 21:20       20:00 - 20:20

In een toegankelijke, humoristische, energieke voorstelling gaan Julie Vorselaars en Mila Werner op zoek naar hoe je Liefde kan tegenkomen, vastpakken en nóóit meer loslaten. In een aantal korte, absurd-komische scènes reflecteren ze op liefde in tijden van the Amsterdam Dream. 

 

Waar Julie gelooft in 'grootse, romantische liefde' zoals Goethe het omschreef, is Mila van mening dat liefde je niet zomaar overkomt, maar dat je ervoor moet werken. Mila kan het weten. Zij heeft - in tegenstelling tot Julie - een relatie. 

 

Het is simpel: je moet eerst de beste versie van jezelf worden. Gelukkig zijn de mogelijkheden om aan jezelf te werken in het Amsterdam van nu oneindig. Hyper-moderne-full-body-concept sportklasjes beloven 'to make our community fit and happy'. En zeg nou zelf: die slogan vind je niet terug op de bak ijs die je eigenlijk wilde weglepelen vanavond, toch?

The Amsterdam Dream: geen excuses om je maximale potentieel te laten liggen. Dus: sporten of chillen? Ben je bereid aan jezelf te werken? Oftewel: ben je echte liefde waard? Pfoe.. Je bent jong en je wilt wat, toch?

 

bottom of page