Zoek jij een écht toffe Sales Stage?


Wij zoeken vanaf Augustus/september 2019 een stagiair(e):

SALES STAGIAIR(E)
(HBO/WO)

Wil jij werkervaring opdoen bij één van de leukste en nieuwste theaters van Nederland? Dan is dit je kans! TapasTheater is een innovatief theaterhoreca-concept dat we nog niet kennen in Nederland. Bij ons ervaar je dat je kan genieten van toptheater zonder dat het je hele avond kost, ingewikkeld en/of prijzig is. Drie voorstellingen van 20 minuten worden in drie kleine theaterzaaltjes in de kelder de hele avond herhaald. Als bezoeker beslis je zelf of je voor 1, 2 of 3 voorstellingen gaat, hoe laat je theateravond begint en eindigt én of je de voorstellingen afwisselt met een hapje en drankje in de gezellige foodbar op de begane grond. Daarnaast biedt TapasTheater een podium aan talentvolle theatermakers die tegenwoordig steeds moeilijker een (betaalbare) speelplek vinden om zichzelf aan het publiek te presenteren én hun nieuwe voorstellingen te toetsen.

Check hier onze TapasTheater in één minuut video: http://bit.ly/tapastheater

Bij TapasTheater bieden we een leerzame en afwisselende stageplaats aan met veel ruimte voor eigen initiatief. We bieden een stagevergoeding van €400,- p/m (fulltime).

Werkzaamheden
Tijdens deze stage ondersteun je de bedrijfsleider in de dagelijkse gang van zaken op het gebied van sales en administratie. Jij gaat pro-actief op zoek naar onze potentiele doelgroep voor de (zakelijke) verhuringen en evenementen. Taken zijn onder andere het opstellen en uitsturen van offertes, follow-up communicatie, het voeren van sales gesprekken in samenwerking met de bedrijfsleider en het opstellen en uitvoeren van evaluaties. Jij weet als geen ander de juiste tone of voice te bepalen en anderen te enthousiasmeren. Je denkt klantgericht mee- en denkt creatief na over passende (en op maat gemaakte) arrangementen. Daarnaast voer je administratieve werkzaamheden uit, denk je mee over de promotie- en het uitvoeren van de diverse verhuringen en evenementen in TapasTheater en sta je als gastheer/vrouw het publiek concreet en gastvrij te woord.

Wij zoeken
Een echte sales-tijger! Jij weet zowel in teamverband, als zelfstandig je weg te vinden op de werkvloer. Jij bent proactief, hebt een hands-on mentaliteit, ziet commerciële kansen en bovendien wil je veel leren. Je hebt affiniteit met theater en/of horeca en bent niet bang om (telefonisch) het gesprek met de klant aan te gaan. Toon je veel eigen initiatief, ben je klant- en resultaatgericht en werk je georganiseerd en gestructureerd? Ben je communicatief goed onderlegd, ben je gewend meerdere ballen in de lucht te houden en raak je niet snel gestrest van deadlines? Dan zoeken we waarschijnlijk naar jou!

Verder voldoe je aan de volgende eisen: 
• Opleiding HBO/WO op gebied van Sales/Commerciële Economie/horecamanagement of iets in die richting
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must
• Minimaal vijf maanden beschikbaar voor minimaal 24 uur per week

Interesse?
Stuur je sollicitatie naar Tessa Harmsen via tessa@tapastheater.nl o.v.v. sales stage. Voor vragen bel je naar 020-7759425. Meer info over TapasTheater vind je op:

http://www.tapastheater.nl
http://www.facebook.com/tapastheater
http://www.instagram.com/tapastheater

← terug naar de website