top of page

Schrijf je nu in!

Ben jij theatermaker met een (concreet plan voor een) voorstelling van 20 minuten die past bij het DNA van Scala (voorheen TapasTheater)? Dan kijken we uit naar jouw inschrijving!

Schrijf je nu in voor: OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER

Onze pitchcommissie beoordeelt jouw inschrijving op: 
 

  • De relevantie/actualiteit van het onderwerp - Is jouw voorstelling interessant en toegankelijk voor een groter publiek dan alleen jouw eigen omgeving?

  • De creativiteit/originaliteit - Vertelt jouw voorstelling iets nieuws, in vorm of verhaal?

  • Storytelling/opbouw - Zit er een ontwikkeling of spanningsboog in?

  • Artistieke kwaliteit en

  • Impact - Raakt jouw plan ons én dus straks ook jouw publiek?BELANGRIJKE DATA:

- Je kan je inschrijven voor bovenstaande periode t/m zondag 30 juli aanstaande.

- De volgende ronde bestaat uit een kennismakingspitch op maandag 21 en dinsdag 22 augustus, waarin je op uitnodiging je voorstelling aan ons mag presenteren. Tijdens de pitch laat je ±10 minuten zien uit de voorstelling waarmee je je hebt ingeschreven. Noteer deze dagen nu al in je agenda, want zonder pitch is het helaas niet mogelijk om geprogrammeerd te worden.

- Op maandagavond 4 en zaterdagmiddag 9 september vinden de Theatermakersdagen plaats met o.a. fotoshoots ten behoeve van het PR materiaal. Als je een speelplek in Scala krijgt, is het verplicht om aanwezig te zijn.

Tijdlijn Theatermakers.png


TENSLOTTE:

Ben jij al eens bij Scala of voorheen TapasTheater geweest als bezoeker? No worries als niet, maar we raden je aan dat wél te doen, liefst zelfs vóórdat je je inschrijft. Uit ervaring weten we dat een inschrijving, maar zeker de pitch, meer slagingskans heeft als je weet waarvoor je je aanmeldt. 

 

Lees vooraf zeker nog even onze Q&A voor theatermakers door, voor alle ins & outs over spelen in Scala. Bij vragen en/of opmerkingen kan je mailen naar info@tapastheater.nl of bellen met +31(0)20 779 33 06

theatermakersTT.png
bottom of page