top of page

Schrijf je nu in!

Ben jij theatermaker met een (mooi plan voor een) voorstelling van 20 minuten die past bij het DNA van TapasTheater? Dan kijken we uit naar jouw inschrijving!

TapasTheater is het hele jaar geopend en altijd op zoek naar nieuwe, toegankelijke concepten.
Momenteel kun je je via onderstaande link inschrijven voor de volgende speelperiodes:

 

  • Juli 2023 | 28 juni t/m 30 juli

  • Augustus 2023 | 2 t/m 27 augustus  

  • September 2023 | 30 augustus t/m 1 oktober
     

In het formulier kan je aangeven of je 2 of 4 weken wilt spelen.

Ben jij al eens bij TapasTheater geweest als bezoeker? No worries als niet, maar we raden je aan dat wél te doen, liefst zelfs vóórdat je je inschrijft. Uit ervaring weten we dat een inschrijving, maar zeker de pitch, meer slagingskans heeft als je weet waarvoor je je aanmeldt. 

BELANGRIJKE DATA:

- Je kan je inschrijven voor bovenstaande periode t/m zondag 19 maart aanstaande.

- De volgende ronde bestaat uit een kennismakingspitch op maandag 3 en dinsdag 4 april, waarin je op uitnodiging je voorstelling aan ons mag presenteren. Tijdens de pitch laat je ±10 minuten zien uit de voorstelling waarmee je je hebt ingeschreven. Noteer deze dagen nu al in je agenda, want zonder pitch is het helaas niet mogelijk om geprogrammeerd te worden.

- Op maandagnamiddag/avond 24 april vinden de Theatermakersdagen plaats met o.a. fotoshoots ten behoeve van het PR materiaal. Als je een speelplek in TapasTheater krijgt, is het verplicht om aanwezig te zijn.


 

Lees vooraf zeker nog even onze Q&A voor theatermakers door, voor alle ins & outs over spelen in TapasTheater. Bij vragen en/of opmerkingen kan je mailen naar info@tapastheater.nl of bellen met +31(0)20 775 94 25

Tijdlijn Theatermakers.png
theatermakersTT.png
bottom of page