Schrijf je nu in!

Ben jij theatermaker met een mooi plan voor een voorstelling van 20 minuten die past bij het DNA van TapasTheater? Dan kijken we uit naar jouw inschrijving!

TapasTheater is 52 weken per jaar geopend en altijd op zoek naar toffe, nieuwe concepten.
Momenteel kun je je via onderstaande link inschrijven voor de volgende speelperiodes:

 

  •       April 2022 |  30 maart t/m 1 mei

  •       Mei 2022 |  4 t/m 29 mei

  •       Juni 2022 |  1 t/m 26 juni
     

In het formulier kan je aangeven of je een hele of halve maand wilt spelen.

BELANGRIJKE DATA:

- Je kan je inschrijven voor bovenstaande periode t/m zondag 19 december aanstaande.

- De volgende ronde bestaat uit een kennismakingspitch op dinsdag 11 en maandag 17 januari, waarin je op uitnodiging je voorstelling aan ons mag presenteren. Tijdens de pitch laat je 10-15 minuten zien uit de voorstelling waarmee je je hebt ingeschreven. Noteer deze dagen nu al in je agenda, want zonder pitch is het helaas niet mogelijk om geprogrammeerd te worden.

- Op maandag 31 januari en op zaterdag 5 februari vinden tijdens de theatermakersdagen o.a. fotoshoots plaats ten behoeve van het PR materiaal. Als je een speelplek in TapasTheater krijgt, is het verplicht om bij één van deze twee dagen aanwezig te zijn.


 

Lees vooraf zeker nog even onze Q&A voor theatermakers door, voor alle ins & outs over spelen in TapasTheater. Bij vragen en/of opmerkingen kan je mailen naar peggy@tapastheater.nl of meld je aan voor de Facebookpagina TapasTheater Backstage.

tijdlijn2022Q2.png
theatermakersTT.png