Schrijf je nu in!

Ben jij theatermaker met een mooi plan voor een voorstelling van 20 minuten die past bij het DNA van TapasTheater? Dan kijken we uit naar jouw inschrijving!

TapasTheater is 52 weken per jaar geopend en altijd op zoek naar toffe, nieuwe concepten.
Momenteel kun je je via onderstaande link inschrijven voor de volgende speelperiodes:

 

  •       Januari 2022 |  5 t/m 30 januari

  •       Februari 2022 |  2 t/m 23 februari

  •       Maart 2022 |  2 t/m 27 maart 
     

In het formulier kan je aangeven of je een hele of halve maand wilt spelen.

BELANGRIJKE DATA:

- Je kan je inschrijven voor bovenstaande periode t/m zondag 3 oktober aanstaande.

- De volgende ronde bestaat uit een kennismakingspitch op maandag 18 en dinsdag 19 oktober, waarin je op uitnodiging je voorstelling aan ons mag presenteren. Tijdens de pitch laat je 10-15 minuten zien uit de voorstelling waarmee je je hebt ingeschreven. Noteer deze dagen nu al in je agenda, want zonder pitch is het helaas niet mogelijk om geprogrammeerd te worden.

- Op zaterdag 13 november en op maandag 15 november vinden tijdens de theatermakersdagen o.a. fotoshoots plaats ten behoeve van het PR materiaal. Als je een speelplek in TapasTheater krijgt, is het verplicht om bij één van deze twee dagen aanwezig te zijn.


 

Lees vooraf zeker nog even onze Q&A voor theatermakers door, voor alle ins & outs over spelen in TapasTheater. Bij vragen en/of opmerkingen kan je mailen naar peggy@tapastheater.nl of meld je aan voor de Facebookpagina TapasTheater Backstage.

Q1_2022_tijdlijn2.png
Ontwerp zonder titel.png