top of page

STEUN ONS

Samen maken we TapasTheater groot!

Steeds meer bezoekers weten TapasTheater te vinden en genieten van ons unieke concept, de verschillende theatermakers en diverse producties die we brengen. Hierdoor kunnen we niet alleen steeds meer artiesten een podium bieden maar wordt hun vergoeding ook steeds meer marktconform. En daar doen we het voor! 

Ben je enthousiast over TapasTheater en wil je helpen onze doelen te realiseren? Dat kan! Welke vorm of omvang die steun ook heeft: wij zijn met elke donatie even blij.

Belastingvoordeel via de Geefwet
Stichting TapasTheater is een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Deze ANBI-status maakt een gift aan ons extra voordelig: jouw donatie is fiscaal aftrekbaar en wordt door TapasTheater belastingvrij ontvangen waardoor het bedrag dus voor 100% ten goede komt aan onze activiteiten.

* Eenmalige schenking
Je kunt eenmalig een bedrag storten op rekeningnummer NL52 RABO 0329669818 t.n.v. Stichting TapasTheater. Dergelijke giften zijn beperkt fiscaal aftrekbaar: alleen dat deel van de totale giften op jaarbasis hoger dan 1% en tot maximaal 10% van je verzamelinkomen komt voor aftrek in aanmerking.

* Periodieke schenking
Ook kun je ervoor kiezen ons jaarlijks te steunen met een vast bedrag. Steun je ons met een gift voor vijf  jaar, dan is deze voor 125% aftrekbaar. 

Stel, je schenkt € 100 per jaar, dan mag je dit bedrag in je belastingaangifte verhogen tot 125%. Je aftrekpost is dan € 125. Bij het toptarief voor giftenaftrek in 2021 van 43% krijg je van elke € 100 van de fiscus € 53,75 terug. Een gift van € 100 kost je dan slechts € 46,25. Zit je niet in het toptarief, dan is het tarief 37,1% en krijg je van elke € 100 een bedrag van € 46,375 terug. Een gift van € 100 kost je dan

€ 53,625.


Contact
Wil je TapasTheater steunen of heb je vragen vooraf?

Dan horen we je heel graag via tessa@tapastheater.nl

of telefonisch via  020 - 775 9425.

Onze dank is groot!

Namens het hele team van TapasTheater,

Tessa Harmsen – directeur en initiatiefnemer

TessaHarmsen1_LisetteZeegrs.jpg
bottom of page