TAPAS

In TapasTheater hanteren we de letterlijke betekenis van 'tapas', namelijk 'klein gerechtje' en vind je geen traditionele tapas zoals je die wellicht uit Spanje kent. Op onze menukaart vind je een selectie van heerlijke gerechtjes, dagelijks vers bereid in de keuken van Sab's Deli. En net als bij de theatervoorstellingen, ben je in TapasTheater ook qua aantal gerechtjes helemaal vrij om te kiezen welke, hoeveel en wanneer je deze nuttigt. Onze chef heeft de gerechtjes echter zo geportioneerd dat drie stuks gelijk zijn aan een volwaardig hoofdgerecht. 

Ontwerp zonder titel-2.png

Het menu wisselt regelmatig, is afhankelijk van het (seizoens-)aanbod én houdt rekening met verschillende allergenen (zoals gluten en lactose) plus we hebben behoorlijk wat vegetarische en vegan keuzes. Deze gerechtjes staan deze week op het menu:*

TRUFFEL ARANCINI, parmezaanse kaas & peterselie met citroen mayonaise [v, g, n]
☆ QUICHE met groene groentjes, feta, amandel & munt [v]
☆ CHICKEN PIE, geplukte rotisserie kip, huisgemaakte roux & bieslook [n]
☆ GEGRILDE AUBERGINE met een spread van gepofte paprika en amandel & beluga linzen [v+, g, l]
☆ STOOF VAN MEDITERRAANSE GROENTEN [v+, n, l]
☆ LASAGNE met een vulling van seizoensgroentjes, gegrilde groentjes, pomodori & mozzarella [v]

☆ LIBANESE CHICKPEA WRAP met frisse kruiden, komijn & zoetzuur van rode kool salade [v+, n, l]
☆ COURGETTE RISOTTO met citroen en parmezaan [v, g, n]
 

[v] vega [v+] vegan [g] glutenvrij [n] notenvrij [l] lactose vrij 

* Menu is onder voorbehoud

Een gerechtje kost €6,50 en drie gerechtjes zijn gelijk aan een volwaardige hoofdmaaltijd. Naast deze gerechtjes hebben we ook een uitgebreid aanbod van side dishes die je als voor- of bijgerecht in kan zetten. Denk bijvoorbeeld aan een versgebakken brood met humus & olijfolie, ambachtelijke nootjes, Nocellara olijven of bitterballen. Als dessert hebben we een selectie van heerlijke taartjes van Petit gâteau of ijs van Montgomery's in diverse smaken.

1.png

We hebben trouwens een creatieve oplossing bedacht zodat je je eten altijd op het gewenste moment krijgt, ongeacht hoe laat dat is. Geen stress qua eten in TapasTheater dus. Dat het dan óók nog eens lekker is, bevestigen de fijne reviews die we krijgen op Google! (Met een score van 4,8 uit 5 a.d.h.v. 139 reviews)