MENU VAN TAPASTHEATER

In TapasTheater hanteren we de letterlijke betekenis van 'tapas', namelijk 'klein gerechtje' en vind je geen traditionele tapas zoals je die wellicht uit Spanje kent. Op onze menukaart vind je een selectie van heerlijke gerechtjes, dagelijks vers bereid door chef Sabine Sluis en haar team. Net als bij de theatervoorstellingen, ben je in TapasTheater ook qua aantal gerechtjes helemaal vrij om te kiezen welke, hoeveel en wanneer je deze nuttigt. Onze chef heeft de gerechtjes echter zo geportioneerd dat drie stuks gelijk zijn aan een volwaardig hoofdgerecht. 

FB omslag NIEUW.png

Het menu wisselt regelmatig, is afhankelijk van het (seizoens-)aanbod én houdt rekening met verschillende allergenen (zoals gluten en lactose) plus we hebben behoorlijk wat vegetarische en vegan keuzes.

Een gerechtje kost €6,75 en drie gerechtjes zijn gelijk aan een volwaardige hoofdmaaltijd. We hebben tevens een uitgebreid aanbod van side dishes die je als voor- of bijgerecht kan nuttigen. Denk bijvoorbeeld aan een versgebakken brood met humus & olijfolie, een portie Italiaanse Nocellara olijven of bitterballen. Als dessert hebben we een selectie van heerlijke taartjes van Petit gâteau of ijs van Montgomery's in diverse smaken.

1.png

We hebben trouwens een creatieve oplossing bedacht zodat je je eten altijd op het gewenste moment krijgt, ongeacht hoe laat dat is. Geen stress qua eten in TapasTheater dus. Dat het dan óók nog eens lekker is, bevestigen de fijne reviews die we krijgen op Google (Met een score van 4,7 uit 5 a.d.h.v. 171 reviews)