top of page
September
Mei

PROGRAMMA JUNI

Juni
MyrtheAmelieSurprise.png

AMELIE & MYRTHE

7 t/m 11 juni

TONEEL

'Surprise'
Amelie Ackx en Myrthe vd Vuurst de Vries nodigen je uit voor hun surpriseparty. Een show vol humor, muziek, geheimen en onverwachte wendingen. Over egoïsme, miscommunicatie en een bedorven feest.

ZAAL 1

1.png

LINDA

8 & 10 juni

STORYTELLING

'Krijger'
Linda Kasander wil een Amazone zijn; een sterke vrouw die alles voor elkaar krijgt. Maar wat doe je, als het niet lijkt te lukken, hoe hard je ook vecht? Vol humor en herkenbare emoties. Lees meer

ZAAL 3

Sebastiaan.png

SEBASTIAAN

14 t/m 25 juni

TONEEL

'Als zeesterren aan land komen'
Sebastiaan de Bie neemt je mee in zijn tragikomische zoektocht naar het leven waarin je net als Sebastiaan zelf wordt meegesleurd en heen en weer geslingerd van hoge verwachting naar diepe teleurstelling.

ZAAL 3

Cadeaukaart_Blanco-2.jpg

CADEAUKAART

voor een datum naar keuze

GEEF TAPASTHEATER CADEAU

Er zijn cadeaubonnen verkrijgbaar voor ieder budget. Leuk om te geven én om te krijgen!

Lees meer

 

3.png

RUTH

7 t/m 11 juni

MUZIEKTHEATER

'Volg mij'
Ruth Elings groeide op in een christelijk dorp en moest zelf op zoek naar informatie. Haar ietwat wereld-vreemdheid zorgt voor 'n frisse blik op innovaties van deze tijd. Vol muziek, humor en scherpe teksten. 

ZAAL 2

6.png

JULIET

14 t/m 18 juni

SINGER-SONGWRITER

'Kan korter'
Satirisch pleidooi waarin Juliet de draak steekt met de korte spanningsboog die we tegenwoordig hebben. In humoristische, herkenbare én vileine 30 seconden-songs bezingt ze dagelijkse ergernissen. Lees meer

ZAAL 1

Joia_Kaartverkoop Afbeeldingen kopie.png

JOIA

21 t/m 25 juni

SINGER-SONGWRITER

'Living it now'
JOIA staat voor powerpop met een flamboyante twist. En hoewel haar nummers je meenemen op een golf van nostalgia, word je telkens opnieuw verrast door de contrastrijke keuzes in de speelse arrangementen.

ZAAL 1

4.png

TIM

7, 9 & 11 juni

CABARET | COMEDY TALENT 2022

'Privilege, de cursus'
Cabaretier Tim Kroezen (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival) over ambitie, succes en falen. Van stand-up comedy tot poëzie en van geëngageerde conferences tot herkenbare typetjes.

ZAAL 3

Alex.png

MEESTER ALEX

14 t/m 18 juni

SPOKEN WORD | CABARET

'Man man man'
Meester Alex (finalist Amsterdam Kleinkunst Festival) geeft op humoristische en soms verwarrende wijze een eigen kijk op de rollen die men in het leven aanneemt en de verwachtingen die daarbij horen.

ZAAL 2

7.png

MIRJAM

21 t/m 25 juni

MUZIEKTHEATER

'Ruïnes'
Mirjam Tideman brengt d.m.v. herkenbare, hilarische én zelfgeschreven liedjes de grote thema's van het leven terug tot één conclusie: alles vergaat, niets is voor eeuwig en meer van dat soort optimisme.

ZAAL 2

PROGRAMMA JUlI

TapasTheater verhuist begin juli 2023 naar een nieuwe locatie aan de Van Hallstraat 286 in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt. Naar verwachting openen we vanaf 13 juli opnieuw onze deuren.

Stuur ons een e-mail als we je op de hoogte mogen houden van de de nieuwe locatie en het theaterprogramma van juli en verder. Je kan ook zelf deze website of socials in de gaten houden, we melden ons zo snel mogelijk. 

Dank voor het geduld en we kunnen niet wachten onze mooie nieuwe plek deze zomer aan jullie te showen!

bottom of page