top of page

BARBARA WILLEMSEN | SOCCER MOM

TONEEL

1 t/m 4 juli

Barbara.png
knop-bel.png
klok.png

ZAAL 2

do t/m zat         zondag             
19:15 - 19:35         17:15 - 17:35
20:15 - 20:35         18:15 - 18:35
21:15 - 21:35         19:15 - 19:35 

Soccer Mom is een monoloog over kwetsbaarheid, het verlangen om de dromen van je kind waar te maken en de rol die prestatiedruk hierin speelt. Wat is goed? Wanneer ga je te ver en projecteer je je eigen verwachtingen op je kind? En als je eenmaal in deze achtbaan zit - hoe trap je op de rem?

"Ik geef hem alles. Als moeder doe je dat. Hij is my firstborn, royalty en koning in wording. Dus hij krijgt alles. Hij roept,wij draaien. Het is gewoon een kwestie van prioriteiten stellen."

 

Barbara Willemsen is actrice en theatermaker die voorstellingen maakt over thema’s als familierelaties, de zoektocht die het leven is en de onzekerheid van de toekomst. Middels haar werk als theatermaker doet ze onderzoek naar niet-westerse theatervormen, die ze vertolkt middels rituelen vanuit haar eigen Nigeriaanse roots.

Soccer Mom is onderdeel van het Amsterdam Roots Festival in TapasTheater. Samen bieden we jonge theatermakers de kans nieuw werk te presenteren dat aansluit bij het Roots-thema van dit jaar: kwetsbaarheid als verbindende kracht.

bottom of page