top of page

VEELGESTELDE VRAGEN


ALGEMEEN

1. Wat zijn de openingstijden van TapasTheater?
TapasTheater is voor gasten van woensdag t/m zaterdag geopend van 18:00 tot 23:30 uur. Op zondag is TapasTheater open van 17:00 tot 22:30 uur. 

2. Wat zijn de betaalmogelijkheden in TapasTheater?
In TapasTheater hanteren we een pin-only beleid, je kunt met pin, creditcard of contactloos betalen. Het is helaas niet mogelijk om contant af te rekenen.

Indien je voorafgaande aan je bezoek tickets wilt reserveren, kan dat via onze website. Onze partner Get a Ticket verzorgt de afhandeling. Je kunt online betalen via iDeal, CreditCard en PayPal.

Mocht je een TapasTheater-cadeaubon in willen wisselen dan horen we graag via info@tapastheater.nl op welke datum je wilt komen en wat je cadeaukaartnummer is.

3. Is er een garderobe in TapasTheater?
Er is in TapasTheater geen bewaakte garderobe. Jassen kunnen opgehangen worden aan de verschillende kapstokken. In verband met de brandveiligheid mogen jassen niet meegenomen worden naar de theaterzaaltjes.

4. Mogen honden en/of andere huisdieren mee TapasTheater in?
Het is niet toegestaan om honden of andere huisdieren mee te nemen naar TapasTheater. Indien een bezoeker afhankelijk is van een hulphond, dan wordt hier een uitzondering voor gemaakt. Neem in dat geval vooraf contact met ons op via info@tapastheater.nl, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en samen kunnen bekijken hoe we een geschikte avond uit kunnen samenstellen.

5. Mag je in TapasTheater roken?
In TapasTheater is geen rookruimte aanwezig en ook ons terras is rookvrij. Bezoekers worden verzocht op het Boerhaaveplein te roken. Gelieve niet voor onze voordeur of gevel te roken i.v.m. eventuele overlast voor onze andere gasten en onze bovenburen.

6. Is TapasTheater toegankelijk voor rolstoelgebruikers?
Helaas is TapasTheater niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. TapasTheater is gevestigd in een oud, Amsterdams pand met niveauverschillen en nauwe doorgangen. Helaas kunnen en mogen wij de constructie van het pand niet aanpassen om het wél toegankelijk voor rolstoelgebruikers te maken.

7. Kan je met een groep TapasTheater bezoeken en zo ja, met hoeveel personen maximaal?
Zeker kan dat, we ontvangen met regelmaat groepen, zowel zakelijk als privé. TapasTheater heeft een maximale capaciteit van 60 gasten, maar vanaf 10 personen kan je via onze site al een offerte op maat aanvragen voor jouw groepsboeking. Dat is overigens ook buiten reguliere openingstijden mogelijk. Bezoek via deze link onze groepspagina.

8. Is het tijdens een bezoek aan TapasTheater verplicht om alle voorstellingen te bekijken?
Nee, in TapasTheater stel jij je eigen avond uit samen. Tussen 19.00 en 21.30 uur start ongeveer elke 15 minuten een voorstelling. Je kan dus binnen komen wanneer je wilt en beslist zelf of je twee of drie voorstellingen bekijkt. Waar de één kiest voor meerdere voorstellingen, zal de ander de voorkeur hebben voor de gezelligheid van onze foodbar.

LOCATIE

1. Wat zijn de contactgegevens van TapasTheater?
TapasTheater is gevestigd op de Andreas Bonnstraat 40H te Amsterdam, op het randje van het Centrum en Oost. TapasTheater is op werkdagen vanaf 11.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 020-7759425. Telefonisch kaarten reserveren is helaas niet mogelijk.

2. Is TapasTheater bereikbaar met het openbaar vervoer?
TapasTheater is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Amsterdam Centraal reis je met metro 51, 53 of 54 naar de halte Weesperplein. Ook vanaf station Amsterdam Amstel kun je deze metrolijnen nemen en uitstappen bij Weesperplein. Volg bij aankomst in het metrostation de bordjes richting de HVA. Vervolgens loop je in minder dan 10 minuten naar TapasTheater: vervolg je weg op de Wibautstraat, ga over het water en langs de HVA (Hogeschool van Amsterdam) aan de linkerkant. Ga vervolgens de tweede straat links (de Spar is op de hoek gevestigd), de Tweede Boerhaavestraat in. Ga na ongeveer 300 meter de tweede straat rechts in, de Andreas Bonnstraat. Na ongeveer 50 meter bevindt TapasTheater zich aan de rechterkant. Voor actuele reistijden, verbindingen en prijzen, kijk op www.9292.nl.

3. Kan je parkeren in de buurt?
Auto's parkeer je voor onze deur in de parkeervakken (€6 p/u; GRATIS op zon- en feestdagen) of in één van de parkeergarages op beide hoeken van de straat: Q-Park Centrum Oost of de parkeergarage van OLVG, locatie Oost (beiden ±5 min lopen).


ETEN & DRINKEN

1. Mag je je eigen eten en drinken meenemen naar TapasTheater?
Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen met als doel het in TapasTheater te nuttigen. We hebben een uitgebreid en aantrekkelijk aanbod van gerechtjes en drankjes die je gedurende de hele avond kunt kopen aan de bar.

2. Mag je eten en drinken meenemen de theaterzaaltjes in?
Het is toegestaan je drankje mee te nemen de theaterzaaltjes in, mits dit in TapasTheater is gekocht. Eten mag niet in de theaterzaaltjes genuttigd worden. Gelieve glaswerk weer mee naar boven te nemen na afloop van de voorstelling.

3. Wordt er in TapasTheater alcohol geschonken?
Er worden alcoholhoudende dranken geschonken aan bezoekers van 18 jaar of ouder. Bij twijfel kan het barpersoneel om een identiteitsbewijs vragen. Daarnaast hebben we een uitgebreid alcoholvrij assortiment.

4. Kan ik een tafel reserveren voor een grotere groep?
Onze tuinkamer is daar uitermate geschikt voor. Neem voor de mogelijkheden contact op met TapasTheater via info@tapastheater.nl.

5. Kan je in TapasTheater terecht met dieetwensen/allergieën?
In TapasTheater bieden we gerechtjes aan inclusief vegetarische en veganistische opties, glutenvrij- en lactose vrije gerechtjes. Aangezien het aanbod regelmatig wordt aangepast, kun je altijd contact met ons opnemen voor het actuele menu via info@tapastheater.nl.

PROGRAMMERING
 

1. Hoe lang duurt een voorstelling?
Iedere voorstelling duurt 20 minuten.

2. Hoeveel mensen spelen er in een voorstelling?
De theatermakers hebben zelf de keuze met hoeveel personen zij willen spelen. In verband met het intieme karakter van TapasTheater, zijn er over het algemeen 1 of 2 artiesten per voorstelling te zien.

3. Hoe vaak verandert de programmering van TapasTheater?
Iedere kalendermaand stellen we een nieuwe, gevarieerde programmering samen van uiteenlopende voorstellingen. Dat betekent dat je iedere maand een totaal nieuwe avond uit kunt ervaren. De meeste voorstellingen zijn twee aaneengesloten weken te zien.

4. Mag je als bezoeker foto’s en/of filmopnames maken tijdens de voorstelling?
Het is niet toegestaan foto’s en filmpjes te maken tijdens de voorstellingen. Vanwege het intieme karakter van TapasTheater is dit storend voor zowel de theatermaker als voor de overige bezoekers. We verzoeken bezoekers dan ook vriendelijk telefoons uit te zetten en op te bergen zodra men de theaterzaaltjes binnen stapt. Na de voorstelling en op de begane grond is het wél toegestaan om foto’s te maken. Wil je hem delen via social media? Gebruik dan de hashtag #tapastheater en/of @tapastheater.

TICKETS

1. Waar kan ik tickets voor de voorstellingen in TapasTheater kopen?
Het is mogelijk om voorafgaand aan je bezoek tickets te kopen via onze website www.tapastheater.nl/tickets. De verkoop wordt verzorgd door onze ticketshop-partner Get A Ticket. Daarnaast verkopen we tijdens openingstijden in TapasTheater tickets aan de bar voor de voorstellingen van die avond/middag.

2. Wat is de prijs van een ticket?
Een ticket kost €11,- per voorstelling per persoon, excl. reserverings- en Idealkosten.

3. De voorstelling is uitverkocht op de website, kan ik toch naar TapasTheater komen?
Bel ons graag even van te voren, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

4. Moet ik de tickets printen?
Het is niet noodzakelijk om de tickets te printen. In TapasTheater kunnen we de tickets vanaf je telefoon scannen. Indien je geen mogelijkheid hebt de tickets te laten zien op je telefoon, dan verzoeken we je de tickets geprint mee te nemen.

 

5. Kan ik mijn tickets nog ruilen of annuleren nadat ik via de website heb gekocht?
Het is mogelijk tot uiterlijk 1 week van tevoren je kaarten te ruilen voor een andere dag en tijd of een andere voorstelling, mits deze voorstelling naar keuze in de verkoop is op dat moment. Omruiling is alleen mogelijk door dit schriftelijk aan te vragen via info@tapastheater.nl met vermelding van het ordernummer en de voorstelling en datum/tijd van je keuze. TapasTheater zal zo snel mogelijk een reactie sturen of dit mogelijk is.

Het is niet mogelijk om je gereserveerde kaarten te annuleren en geld terug te krijgen.

6. Ik ben mijn tickets kwijt, wat moet ik doen?
Neem zo snel mogelijk contact op met TapasTheater, zodat we kunnen checken of je reservering goed bij ons in het systeem is binnen gekomen. Stuur een mailtje naar info@tapastheater.nl. Op basis van de datum van jouw bezoek, jouw voor- en achternaam en e-mailadres kunnen wij je ticket traceren en opnieuw versturen.

7. Ik ben te laat, mag ik de voorstelling nog binnen?
Nee, het is helaas niet mogelijk om de theaterruimte na aanvang van de voorstelling binnen te gaan. Indien de vertraging door onvoorziene omstandigheden is ontstaan, neem contact op met het personeel in TapasTheater om mogelijk een van de andere voorstellingen op die avond te bezoeken.

Heb je nog vragen die hierboven niet bij staan? Mail ons dan via info@tapastheater.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page