BEDRIJFSUITJE

Ben je op zoek naar een uniek, geheel verzorgd bedrijfsuitje of teamuitje? Wij bieden een award-winning combinatie van korte theater voorstellingen met een heerlijk diner volgens ons easy-dining concept van kleine gerechtjes in onze inspirerende locatie. Indien gewenst gecombineerd met een vergadering of workshop.

  • Voor kleine en grote groepen (tot ca. 50 personen)

  • Overdag en ’s avonds, 365 dagen per jaar

  • Verrukkelijke gerechtjes vers gemaakt door onze chef Mauricio Jansen, of liever een andere culinaire invulling

  • Voorstellingen die passen bij jouw gasten (o.a. cabaret, toneel, sing-a-song, mini-musical)

  • Uitkoop of op nacalculatie 

  • Voor ieder budget - vanaf €45,- per persoon, all-in

  • Flexibele aanvangstijd

  • Maatschappelijk verantwoord  (TapasTheater is een non-profit stichting met een culturele ANBI status)

  • Dankzij ANBI status een financieel voordeel via giftenaftrek belasting


Onderstaande voorbeeld-arrangementen geven je een indicatie van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.
Bel via +31(0)20 775 94 25 of neem via dit formulier contact met ons op voor een offerte op maat!

TEAMUITJE

TapasTheater beschikt over een privé Tuinkamer voor teams tot 8 personen waar een heerlijk diner en/of borrel kan worden gecombineerd met korte theatervoorstellingen voor een unieke geheel verzorgde ervaring.

BEDRIJFSUITJE

Voor groepen tot max. 30 personen (op dit moment) biedt TapasTheater 

geheel verzorgde arrangementen.

In het horeca gedeelte kan gezellig en heerlijk worden gedineerd en geborreld, in de verschillende theaterzaaltjes vinden de korte voorstellingen plaats naar eigen voorkeur. Combineer het bijvoorbeeld met een vergadering of een workshop  tot een perfecte 

personeelsdag of avond.

uitverkocht.png

PERSONEELSFEEST

Huur het inspirerende, sfeervolle TapasTheater af voor een fantastisch personeelsfeest. Voor groepen tot max. 30 personen (op dit moment) biedt TapasTheater geheel verzorgde arrangementen. In het horeca gedeelte kan gezellig en heerlijk worden gedineerd en geborreld, in de verschillende theaterzaaltjes vinden de korte voorstellingen plaats naar eigen smaak. Laat ons jouw wensen weten en we komen met een passend voorstel.

VERGADERING

Voor een inspirerende meeting zoek je natuurlijk alles behalve een standaard vergaderzaal. Bij TapasTheater ben je aan het juiste adres.

Onze sfeervolle grote ruimte op de begane grond is geschikt voor grotere sessies. D
e vier theaterzaaltjes in het souterrain zijn een perfecte optie voor sessies met kleinere groepen. Ontdek bij ons hoe vergaderen in een theater jouw meeting kleur geeft!

TAPASTHEATER HUREN

Jouw symposium of ander event op een inspirerende locatie? Alle faciliteiten zijn aanwezig, maar het is eens iets heel anders dan de typische conferentie- of vergader locaties. 

Onze foodbar is geschikt voor plenaire sessies; de vier theaterzaaltjes in het souterrain zijn een perfecte break out optie. 

TapasTheater is te huur voor tal van gelegenheden.

DAGPROGRAMMA

Ben je op zoek naar invulling voor meerdere dagdelen? Denk bijvoorbeeld aan een creatieve en inspirerende workshop, een meet&greet met onze artiesten of kies voor een spannend teamspel in TapasTheater. Liever naar buiten? In onze buurt zijn tal van activiteiten die perfect aansluiten op een avond in TapasTheater. Denk aan een boottocht op de Amsterdamse grachten of een tocht op de step door Amsterdam Oost en het Oosterpark met lokale gids. Laat ons jouw wensen weten en we komen met een passend voorstel.