top of page

JOUW BEDRIJFSUITJE BIJ SCALA

Ben je op zoek naar een uniek, geheel verzorgd bedrijfsuitje of teamuitje? Wij bieden een award-winning combinatie van korte theater voorstellingen met een heerlijk diner volgens ons easy-dining concept in onze inspirerende locatie. Je kan vanaf € 65,- al een hele leuke avond bij ons hebben.

Vierkant kopie.png
klok.png
hapjes.png
Vierkant.png

Kies 2 of 3 professionele
voorstellingen van elk 20
minuten, in diverse genres

Wissel theater af met
lekker eten en drankjes
in de sfeervolle foodbar

Kom en ga wanneer je 
wilt, minimaal 9x per 
avond start een show

Geen stress, ons eten staat
altijd klaar en je hebt de
hele avond je eigen tafel

TEAMUITJE

Voor groepen tot ca. 100 personen biedt Scala geheel verzorgde arrangementen. In het horeca gedeelte kan gezellig en heerlijk worden gedineerd en geborreld, in de verschillende theaterzaaltjes vinden de korte voorstellingen plaats naar eigen voorkeur. Combineer het bijvoorbeeld met een vergadering of een workshop tot een perfecte personeelsdag of avond.

scala-foodbar-theater-20230712_305.jpg
scala-foodbar-theater-20230712_467.jpg

PERSONEELSFEEST

Huur het inspirerende, sfeervolle Scala af voor een fantastisch personeelsfeest. Voor groepen biedt Scala verschillende, geheel verzorgde arrangementen. In het horeca gedeelte kan gezellig en heerlijk worden gedineerd en geborreld, in de verschillende theaterzaaltjes vinden de korte voorstellingen plaats naar eigen smaak. Laat ons jouw wensen weten en we komen met een passend voorstel.

VERGADERING

Voor een inspirerende meeting zoek je natuurlijk alles behalve een standaard vergaderzaal. Bij Scala ben je aan het juiste adres.

Onze sfeervolle grote ruimte op de begane grond is geschikt voor grotere sessies. D
e vier theaterzaaltjes in het souterrain zijn een perfecte optie voor sessies met kleinere groepen. Ontdek bij ons hoe vergaderen in een theater jouw meeting kleur geeft!

Scala_Foodbar&theater_MargotdeHeide  (4).jpg

SCALA HUREN

Jouw symposium of ander event op een inspirerende locatie? Alle faciliteiten zijn aanwezig, maar het is eens iets heel anders dan de typische conferentie- of vergader locaties. 

Onze foodbar is geschikt voor plenaire sessies; de vier theaterzaaltjes in het souterrain zijn een perfecte break out optie. 

Scala is te huur voor tal van gelegenheden.

WORKSHOP AANBOD

Op zoek naar een activiteit voorafgaande aan je theaterbezoek? Bij Scala is het ook mogelijk om workshops te boeken die aansluiten bij jouw groepsuitje. We hebben in ons netwerk veel artiesten die uiteenlopende workshops kunnen presenteren. Denk bijvoorbeeld aan: storytelling, presenteren of creatief schrijven. Kijk hier voor meer informatie over ons workshop aanbod.

Scala_GroeneHoek_MargotdeHeide.jpg
bottom of page