top of page

BENJAMIN van DER VELDEN |
 WTF DOE IK HIER?

CABARET | SIT BACK & RELAX

BenjaminWTF.png
knop-bel.png

ZAAL 2

klok.png

do, vrij en za            zondag

19:45 - 20:05            17:15 - 17:35

20:40 - 21:00            18:10 - 18:30

21:35 - 21:55            19:05 - 19:25

Benjamin ontmoet de Oekraïense dubbelganger van Mart Smeets in een trein naar Moldavië, het armste land van Europa. Het land van de grootste zuiplappen ter wereld en met het straatbeeld vergelijkbaar met de keuken van een vervallen studentenhuis. Thuiskomen dus?
 

Cabaretier Benjamin van der Velden – ooit van het VMBO getrapt en als autodidact afgestudeerd aan het Conservatorium Haarlem – ademt muzikaliteit en bevlogenheid. Bijna had hij zijn leven achter de piano opgegeven totdat hij in de finale van een singer-songwritercompetitie terechtkwam en de smaak in het theater te pakken kreeg.

Zijn onmiskenbare talent werd herkend op cabaretfestivals waaronder het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. “Benjamin maakt indruk met zijn liedjes die zowel qua taal als qua muziek van hoog niveau zijn. Zijn zoekende persoonlijkheid op het podium is boeiend om naar te kijken”, schreef de jury die hem vervolgens de juryprijs overhandigde. Bij het Groninger Cabaret Festival won hij de persoonlijkheidsprijs.

 

Ontmoet deze boeiende, ruwe diamant!

bottom of page