top of page

TapasTheater serveert gratis theaterontbijt op Burendag

Voor onze buren uit de Oosterparkbuurt
Al drie jaar programmeert TapasTheater in het gelijknamige theater aan de Andreas Bonnstraat in Amsterdam toegankelijke, korte voorstellingen. Omdat het de afgelopen tijd niet voor iedereen mogelijk was theater te bezoeken, organiseert TapasTheater tijdens Nationale Burendag i.s.m. Het Oranje Fonds een gratis theaterontbijt. Op zaterdag 25 september a.s. kunnen alle buren (vanaf 12 jaar) op een laagdrempelige manier theater (her)ontdekken. 


Gratis Burendag Theaterontbijt
Het event duurt van 9.30 tot 12.00 uur. In verband met het maximaal aantal beschikbare plaatsen rondom het coronavirus wordt gewerkt met tijdvakken van één uur. Per tijdslot worden onze buren ontvangen met een klein ontbijt in de foodbar en bezoeken zij vervolgens een voorstelling van Nina van Overbruggen (singer-songwriter) of Tobias Wenting (muzikaal cabaret) in onze theaterzaaltjes in het souterrain. Het event is gratis toegankelijk; vooraf registreren via onderstaand formulier is wél noodzakelijk.

Corona-veilig 
Omdat gewerkt wordt met 1,5 meter afstand tussen elk bezoekend gezelschap is TapasTheater Coronaproof toegankelijk zonder corona-toegangsbewijs. Uiteraard verzoeken we je vriendelijk om thuis te blijven met Corona-gerelateerde klachten.

2.png

Lees hier meer over TapasTheater
 

Meld je aan

Woon jij in de buurt van de Andreas Bonnstraat of in de Oosterparkbuurt/Oud-Oost?
Via onderstaand formulier kan je jezelf en/of jouw gezelschap aanmelden. Tot ziens!

Aanmelden Theaterontbijt Burendag 2021
Meld je hier aan voor het Theaterontbijt bij TapasTheater. op 25 september a.s. Na je aanmelding ontvang je binnen 24 uur een e-mail met tijdvak.
Dit zijn de tijdvakken (let op: nog slechts enkele plekken vrij):
- 09:30 tot 10:30 uur
- 10:00 tot 11:00 uur (VOL) 
- 10:30 tot 11:30 uur en
- 11:00 tot 12:00 uur.

Bedankt voor je aanmelding. Tot de 25e!

Helaas, er is geen plek meer voor het Theater-ontbijt op Burendag 2021. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze nieuwste acties.

bottom of page