TAPASTHEATER BURENDAGCONCERTEN

TapasTheater verrast buurt met gratis concerten en roept buurtgenoten op hun buren te nomineren 

 

Al twee jaar lang programmeert TapasTheater in het gelijknamige theater in Amsterdam toegankelijke, korte voorstellingen. Omdat het echter niet voor iedereen mogelijk is momenteel theater te bezoeken, organiseert TapasTheater tijdens Nationale Burendag - op zaterdag 26 september aanstaande - ‘TapasTheater Burendagconcerten’.

Woon jij in onze buurt (Amsterdam Oud-Oost/Oosterparkbuurt) en heb jij een buurvrouw die het huis niet meer uit kan omdat ze qua gezondheid in de risicogroep valt? Een buurman die de middelen niet heeft om theater te bezoeken? Of een buur die om welke reden dan ook een verzetje kan gebruiken? Geef hem/haar dan nu op en wie weet staan wij – samen met singer-songwriter Raoul Michel – op zaterdag 26 september op de stoep met een gratis concertje. Dat kan voor de voordeur zijn, in de binnentuin of onder het balkon, maar sowieso buiten en op veilige afstand.

 

Mail uiterlijk 22 september jouw naam en contactgegevens, de naam van je buur, motivatie waarom hij/zij een concert verdient én het adres naar burendag@tapastheater.nl.

 

2.png

Over Raoul Michel

Zanger/gitarist en songwriter Raoul Michel had een bewogen jeugd waarin muziek de enige houvast was. Muziek bood hem een plek die altijd leuk was; een thuis voor iemand zonder thuis. Het bleek ook een uitlaatklep voor gevoelens van verwarring, verdriet en boosheid. 

Na het conservatorium ging Raoul als gitarist aan de slag bij o.a. Candy Dulfer, Waylon en Jennie Lena. In de tussentijd schreef hij ook eigen nummers met hoopvolle teksten die raken en je aan het denken zetten. Liedjes over niet krijgen wat je wilt, voor harde feiten komen te staan maar óók over genieten van het moment, omdat je nooit weet of het ooit nog terugkomt. 

4.png

Over TapasTheater
TapasTheater biedt een unieke en award-winning combinatie aan van korte theatervoorstellingen, smaakvol easy dining én gezellig borrelen. Het theater heeft niet één voorstelling die de hele avond duurt maar drie voorstellingen van 20 minuten (in alle genres) in theaterzaaltjes in het souterrain. Omdat de shows meerdere keren per avond te zien zijn, kan publiek binnen komen en gaan wanneer ze wil.

Naast een nieuwe publiekservaring biedt TapasTheater tevens een gratis podium aan theatermakers. Jonge talenten als Merol, Leids Cabaret Festival winnaar Lisa Ostermann en Amsterdams Kleinkunst Festival winnaar Rosa da Silva beleefden hun doorbraak bij TapasTheater. Maar ook gevestigde namen als Lone van Roosendaal, Alfred van den Heuvel, Tony Neef, Renée van Wegberg en Guido Spek hebben in TapasTheater met bijzondere voorstellingen hun grenzen verlegd. Klik hier voor meer informatie over TapasTheater.