top of page

CONTACT

TapasTheater ligt in een groene woonstraat tussen het Oosterpark en de Wibautstraat in Amsterdam Centrum-Oost en is goed bereikbaar. Kom gerust langs om vooraf de sfeer (en/of eten, wijn en voorstellingen) te proeven. Via het onderstaande formulier vraag je een vrijblijvende offerte op maat aan. Wij gaan graag de uitdaging aan om jouw wensen om te zetten in een onvergetelijke beleving. 

TapasTheater
Andreas Bonnstraat 40-H
1091 BA Amsterdam

Openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam CS of Amstel neem je metro 51, 53 of 54. Uitstappen bij halte Weesperplein (uitgang HvA). Vervolgens loop je in ±10 min naar TapasTheater. Tram 1 en  tram 3 brengen je ook naar TapasTheater, vanaf halte Beukenweg is het een paar minuten lopen. Voor actuele reistijden kijk op www.9292.nl.

Parkeren

Auto's parkeer je voor onze deur in de parkeervakken (€6 p/u; gratis op zon- en feestdagen) of in één van de parkeergarages op beide hoeken van de straat: Q-Park Centrum Oost of de parkeergarage van OLVG, locatie Oost (beiden ±5 min lopen). Met een Parkmobile of Park-line app kan je voor

€2 p/u (max €15 p/24u) gebruik maken van ParkBee Student Hotel (±10 min lopen).

Gasten van TapasTheater parkeren met 20% korting met de code '0NSZEL' (Let op! Het eerste teken van de code is een nul). Meer info over parkeren bij ParkBee en de verschillende locaties vind je hier.

bottom of page