MOMENTEEL IS TAPASTHEATER GESLOTEN

Op dit moment is TapasTheater wegens verstrengde overheidsmaatregelen rondom COVID-19 helaas opnieuw gesloten. Wanneer we precies weer open gaan en in welke formule is afhankelijk van het overheidsbeleid tegen die tijd. Mocht horeca langer dicht moet blijven maar theaters tot 30 personen wél open kunnen, dan kan je ook weer terecht bij TapasTheater. Door open te gaan, kunnen we onze artiesten (die al behoorlijk zwaar getroffen zijn de afgelopen tijd) een speelplek én inkomen bieden. 

 

Deze (tijdelijke!) formule van enkel theater hebben we toegepast van oktober t/m december 2020 en werd door onze gasten unaniem goed ontvangen. In 1,5 uur tijd bezoek je 3 TapasTheater-voorstellingen van 20 minuten met telkens een korte pauze ertussen.

Dit is een mogelijke manier waarop TapasTheater theater-only kan opereren:
 

 • TapasTheater opent een kwartier voor aanvang van de eerste voorstelling en sluit haar deuren na afloop van de laatste voorstelling.

 • TapasTheater biedt plek aan maximaal 30 gasten.

 • Je mag met gezelschappen tot en met 4 personen (of grotere huishoudens) naar TapasTheater komen, maar we placeren in de theaterzaaltjes maximaal 2 personen naast elkaar (tenzij je huishouden groter is). 

 • We hebben het aantal zitplaatsen per voorstelling verlaagd zodat ieder bezoekend gezelschap 1,5 meter afstand heeft tot de andere gezelschappen én de theatermaker(s).

 • Theatertickets zijn €30,- totaal (p.p.) voor de drie voorstellingen zodat we artiesten een redelijke vergoeding kunnen blijven betalen.

Verder hebben we de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen om jullie een zo veilig mogelijke theaterervaring te kunnen bieden:

 • TapasTheater volgt het beleid van de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland, ook op het punt van de mondkapjes. Alle medewerkers dragen een mondkapje en we verzoeken onze gasten dat ook te doen. Omdat we in de foyer en de theaterzaaltjes tussen de verschillende gezelschappen én de artiesten 1,5 meter afstand 
  kunnen garanderen, mag je je mondkapje af doen zodra je zit.

 • TapasTheater wordt nog vaker en grondiger schoongemaakt dan normaal.

 • TapasTheater draagt zorg dat alle ruimtes goed geventileerd zijn.

 • Op centrale plekken staat een mandje met desinfecterende handalcohol, tissues en wegwerphandschoenen, ten behoeve van onze gasten. We hebben ook gedesinfecteerde 'face shields' beschikbaar.

 • Als een medewerker of theatermaker verkoudheidsklachten heeft, blijft hij/zij thuis.

We hopen op jullie begrip en medewerking en verwelkomen je graag bij TapasTheater.Een avond TapasTheater nieuwe stijl, in detail uitgewerkt:

Ontvangst

 • Houd bij binnenkomst rekening met de 1,5 meter regel en desinfecteer je handen. Alle gasten worden in 3 groepen verdeeld. In welke groep jij en je gezelschap zitten, bepaalt de volgorde waarin je de voorstellingen gaat zien. Een van onze medewerkers wijst je vervolgens naar het zaaltje waar jouw eerste voorstelling plaatsvindt.

 

In de theaterzaaltjes

 • Het stoelenplan van onze zaaltjes is aangepast op basis van 1,5 meter afstand tussen de gezelschappen onderling en ten opzichte van de theatermaker(s). Omdat ook de theatermakers verzocht worden thuis te blijven bij verkoudheidsklachten kan het voorkomen dat we last minute een andere voorstelling moeten programmeren. Tickets zijn dan ook geldig voor de vervangende voorstelling.

Na afloop van de derde voorstelling 

 •  Na afloop van je laatste voorstelling word je direct begeleid naar de uitgang.

Toiletgebruik

 • Omdat we met een behoorlijk lagere capaciteit opereren dan normaal, is er geen drukte (en dus geen problemen) bij de toiletten. Zie je dat er al iemand in de wachtruimte is, wacht dan in de foodbar. Ben je klaar in je hokje, maar wast iemand net z’n handen, blijf dan even wachten in jouw toilethokje en geef elkaar de ruimte. Als je tussen de voorstellingen van het toilet gebruik wilt maken, overleg dat dan even met de medewerker van TapasTheater.

 

Vragen m.b.t. bovenstaande kan je stellen via +31(0)20 775 94 25 of via info@tapastheater.nl

Klik hier voor het programma en tickets.< Terug naar homepage