top of page

Jouw Bezoek aan TAPASTHEATER

Bij TapasTheater volgen de richtlijnen van het RIVM. Zo krijgt ieder gezelschap een eigen tafel, verlenen we enkel toegang aan gasten met een geldig coronatoegangsbewijs, placeren we onze gasten op 1,5 meter afstand én is het verplicht een mondkapje te dragen als je niet zit. 

Onze luchtventilatie zowel in de foodbar als theaterzaaltjes voldoet aan wet & regelgeving en zit zelfs boven de wettelijke norm. We maken TapasTheater nog vaker en grondiger schoon dan normaal en op centrale plekken staat desinfecterend handalcohol. Op deze manier kan TapasTheater weer open en kunnen we onze artiesten én medewerkers werkgelegenheid bieden in nog steeds een ingewikkelde periode.

 

Vragen m.b.t. bovenstaande kan je stellen via +31(0)20 775 94 25 of via info@tapastheater.nl
 

Tot ziens in TapasTheaterEen avond TapasTheater meer in detail uitgewerkt:

Ontvangst

 • Houd bij binnenkomst rekening met de 1,5 meter regel en desinfecteer je handen. Een van onze medewerkers controleert jullie coronatoegangsbewijs en wijst je jullie tafel. Alle tafels zijn op 1,5 meter afstand van elkaar geplaatst (en in een enkel geval gescheiden door een kuchscherm) .

 • Mocht er niet direct een medewerker van TapasTheater beschikbaar zijn om jullie te verwelkomen (door werkzaamheden elders in huis), willen jullie dan even wachten totdat jullie geplaceerd kunnen worden?

 

Bestellen aan de bar

 • Medewerkers van TapasTheater lopen rond in de foodbar, je kan hen altijd aanspreken voor je bestelling. Loop alleen naar de bar als je ziet dat er niemand anders voor staat.

 • De medewerkers achter de bar zijn afgeschermd door middel van een plexiglas scherm.

Gerechtjes uit de automatiek 

 • Onze verse gerechtjes blijven we aanbieden via de automatiek. We adviseren je de menukaart te bekijken voor het menu van de dag en vast een keuze te maken voordat je naar de automatiek loopt. 

 • Medewerkers van TapasTheater reinigen de deurtjes van de automatiek met grote regelmaat, maar ook hier staat een mandje met desinfecterende handalcohol, tissues en wegwerphandschoenen; gebruik deze middelen naar behoefte.

 

Theaterbezoek

 • Voor aanvang van een voorstelling verzamelt een medewerker van TapasTheater de gasten van die betreffende voorstelling bovenaan de trap. Houd hierbij rekening met de 1,5 meter regel, ook bij het betreden en verlaten van de theaterzaaltjes.

 • Het stoelenplan van onze zaaltjes is aangepast op basis van 1,5 meter afstand tussen de gezelschappen onderling en ten opzichte van de theatermaker(s). Blijf achter de aangegeven lijnen.

 • Omdat ook de theatermakers verzocht worden thuis te blijven bij verkoudheidsklachten kan het voorkomen dat we last minute een andere voorstelling moeten programmeren. De betreffende tickets zijn in dat geval geldig voor de vervangende voorstelling.

Toiletgebruik

 • Omdat we met een behoorlijk lagere capaciteit opereren dan normaal, is er geen drukte (en dus geen probleem) bij de toiletten. Zie je dat er al iemand in de wachtruimte is, wacht dan in de foodbar. Ben je klaar in je hokje, maar wast iemand net z’n handen, blijf dan even wachten in jouw toilethokje en geef elkaar de ruimte. 

 

Betalen

 • Je kan bij TapasTheater enkel betalen met pin.

 < Terug naar programma

bottom of page