TAPASTHEATER is open!

We zijn blij dat de overheid bevestigd heeft dat het veilig is om theater tot 30 gasten open te houden. TapasTheater heeft dan ook besloten open te blijven. In de eerste plaats omdat we jullie in deze uitdagende tijd een moment van inspiratie, ontspanning en reflectie hopen te bieden. En ook omdat we zo onze artiesten (die al behoorlijk zwaar getroffen zijn de afgelopen tijd) van speelplek én inkomen kunnen blijven voorzien.

 

Om dit verantwoord en Corona-proof te kunnen doen, hebben we onze formule (tijdelijk) op een aantal punten aangepast.
 

 • TapasTheater volgt de regels van de Rijksoverheid en is tot 14 november uitsluitend operationeel als theater. In 1,5 uur tijd bezoek je aaneensluitend drie verschillende TapasTheater-voorstellingen. Onze horeca is tot volledig gesloten. 

 • Tapastheater opent een kwartier voor aanvang van de eerste voorstelling en sluit haar deuren na afloop van de laatste voorstelling.

 • TapasTheater biedt plek aan maximaal 30 gasten.

 • Je mag met gezelschappen tot en met 4 personen (of grotere huishoudens) naar TapasTheater komen, maar we placeren in de theaterzaaltjes maximaal 2 personen naast elkaar (tenzij je huishouden groter is). 

 • We hebben het aantal zitplaatsen per voorstelling verlaagd zodat ieder bezoekend gezelschap 1,5 meter afstand heeft tot de andere gezelschappen én de theatermaker(s).

 • Theatertickets zijn €10,- p.p. per voorstelling zodat we artiesten een redelijke vergoeding kunnen blijven betalen.

Verder hebben we de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen om jullie een zo veilig mogelijke theaterervaring te kunnen bieden:

 • TapasTheater volgt het beleid van de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland, ook op het punt van de mondkapjes. Alle medewerkers dragen een mondkapje en we verzoeken onze gasten dan ook te doen wanneer je niet op een stoel zit. Hierbij kun je denken aan toiletbezoek, verkeer van en naar de theaterzaaltjes, bij binnenkomst en vertrek. 

 • TapasTheater wordt nog vaker en grondiger schoongemaakt dan normaal.

 • TapasTheater draagt zorg dat alle ruimtes goed geventileerd zijn.

 • Op centrale plekken staat een mandje met desinfecterende handalcohol, tissues en wegwerphandschoenen, ten behoeve van onze gasten. We hebben ook gedesinfecteerde 'face shields' beschikbaar.

 • Als een medewerker of theatermaker verkoudheidsklachten heeft, blijft hij/zij thuis.

We hopen op jullie begrip en medewerking en verwelkomen je graag bij TapasTheater.Een avond TapasTheater nieuwe stijl, in detail uitgewerkt:

Binnenkomst/ontvangst

 • Houd bij binnenkomst rekening met de 1,5 meter regel en desinfecteer je handen. Bij binnenkomst word je in groepen verdeeld. In welke groep jij en je gezelschap zitten, bepaalt de volgorde waarin je de voorstellingen gaat zien. Een van onze medewerkers wijst je vervolgens naar het zaaltje waar jouw eerste voorstelling plaatsvindt.

 

In de theaterzaaltjes

 • Het stoelenplan van onze zaaltjes is aangepast op basis van 1,5 meter afstand tussen de gezelschappen onderling en 1,5 meter ten opzichte van de theatermaker(s). Omdat ook de theatermakers verzocht worden thuis te blijven bij verkoudheidsklachten kan het voorkomen dat we last minute een andere voorstelling moeten programmeren. Tickets zijn dan ook geldig voor de vervangende voorstelling.

Verlaten van theaterzaaltjes 

 • Als de eerste voorstelling is afgelopen, blijf je rustig zitten. Een medewerker van TapasTheater begeleidt jouw groep naar een volgend zaaltje, waar je tweede voorstelling zich afspeelt. Dit proces herhaalt zich nog een keer. Na afloop van je derde voorstelling word je begeleid naar boven/de uitgang.

Toiletgebruik

 • Omdat we met een behoorlijk lagere capaciteit opereren dan normaal, is er geen drukte (en dus geen problemen) bij de toiletten. Zie je dat er al iemand in de wachtruimte is, wacht dan in de foodbar. Ben je klaar in je hokje, maar wast iemand net z’n handen, blijf dan even wachten in jouw toilethokje en geef elkaar de ruimte. Als je tussen de voorstellingen van het toilet gebruik wilt maken, overleg dat dan even met de medewerker van TapasTheater.

 

Vragen m.b.t. bovenstaande kan je stellen via +31(0)20 775 94 25 of via info@tapastheater.nl
< Terug naar homepage

NIEUWSBRIEF

CONTACT

GA NAAR

Bezoekadres

 

TapasTheater

Andreas Bonnstraat 40-H

1091 BA Amsterdam

+31 (0)20 7759425
info@tapastheater.nl

 

Voorstellingstijden

Woensdag
 t/m zaterdag

18.30 - 19.30 uur (succesoptie)
20.30 - 22.00 uur

Zondag
16.00 - 17.30 uur
19.00 - 20.00 uur
(succesoptie)

Betaalmogelijkheden

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram

Fotografie


Lisette Zeegers
Boy Hazes
Margot de Heide
Kya Jonker

Stichting TapasTheater is ingeschreven in het
Handelsregister met
KvK-nummer 71532250

© 2020 TapasTheater