GROEPSUITJE

Een echt memorabele verjaardag? Een familiedag of avond? Of een bruiloft op sfeervolle locatie? Wij bieden een award-winning combinatie van korte theater voorstellingen met een heerlijk diner volgens ons easy-dining concept van kleine gerechtjes in onze inspirerende locatie die iedere gast zal zich nog lang zal herinneren!

  • Voor kleine en grote groepen (tot ca 50 personen)

  • Overdag en ’s avonds, 365 dagen per jaar

  • Verrukkelijke gerechtjes vers gemaakt door onze chef Mauricio Jansen, of liever een andere culinaire invulling

  • Voorstellingen die passen bij jouw gasten (o.a. cabaret, toneel, sing-a-song, mini-musical)

  • Uitkoop of op nacalculatie 

  • Voor ieder budget - vanaf €45,- per persoon, all-in

  • Flexibele aanvangstijd
     

Onderstaande voorbeeld-arrangementen geven je een indicatie van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Daarnaast kun je ook onze locatie huren en je eigen programma invullen.

Bel via +31(0)20 775 94 25 of neem via dit formulier contact met ons op voor een offerte op maat!

vrijgezellenfeest.png

VRIJGEZELLENFEEST

Ben je op zoek naar een originele invulling voor een vrijgezellenfeest? Op een sfeervolle, bijzondere locatie? Combineer bijvoorbeeld ons award-winning recept van korte theater voorstellingen en heerlijke diner volgens ons easy-dining concept van kleine gerechtjes met gezellig borrelen , een persoonlijk spel of ander idee naar wens. 

VERJAARDAG

Ben je binnenkort jarig en heb je zin om er een bijzonder feest van te maken? Of ben je op zoek naar een locatie om een surpriseparty voor iemand anders te organiseren? 

Bruiloft.jpg

BRUILOFT

Huur het sfeervolle TapasTheater af voor een magische bruiloft. De karakteristieke Oosterkerk en het fotogenieke Oosterpark liggen op 3 minuten loopafstand. Laat ons jouw wensen weten en we komen met een passend voorstel. 

bruiloft.png

FAMILIEDAG

Huur het sfeervolle TapasTheater af voor een unieke familiedag of avond. Voor groepen tot max. 30 personen (op dit moment) biedt TapasTheater geheel verzorgde arrangementen. In het horeca gedeelte kan gezellig en heerlijk worden gedineerd en geborreld, in de verschillende theaterzaaltjes vinden de korte voorstellingen plaats naar eigen smaak. Laat ons jouw wensen weten en we komen met een passend voorstel. 

TAPASTHEATER HUREN

TapasTheater is te huur voor tal van gelegenheden. Ervaar bijvoorbeeld hoe magisch jouw bruiloftsfeest in TapasTheater kan zijn met de karakteristieke Oosterkerk en het fotogenieke Oosterpark op 3 minuten loopafstand. 

DAGPROGRAMMA

Ben je op zoek naar invulling voor meerdere dagdelen? Denk bijvoorbeeld aan een creatieve en inspirerende workshop, een meet&greet met onze artiesten of kies voor een spannend teamspel in TapasTheater. Liever naar buiten? In onze buurt zijn tal van activiteiten die perfect aansluiten op een avond in TapasTheater. Denk aan een boottocht op de Amsterdamse grachten of een tocht op de step door Amsterdam Oost en het Oosterpark met lokale gids. Laat ons jouw wensen weten en we komen met een passend voorstel. 

Babyshower.png

INSPIRATIE

TapasTheater is een inspirerende locatie met waanzinnig veel mogelijkheden. Ga voor onze award-winning combinatie van korte theater voorstellingen met een heerlijk diner volgens ons easy-diningconcept van kleine gerechtjes. Of huur onze locatie en vul je eigen programma in. Of je met 6 of 30 mensen komt (op dit moment het maximum), TapasTheater is de perfecte locatie voor een memorabel evenement. Zeven dagen per week, 365 dagen per jaar.

4.png