top of page

JOUW GROEPSUITJE BIJ TAPASTHEATER

Een echt memorabele verjaardag, babyshower of reünie? Een familiedag of avond? Of een bruiloft op sfeervolle locatie? Wij bieden een award-winning combinatie van korte theater voorstellingen van elk genre met een heerlijk diner volgens ons easy-dining concept van kleine gerechtjes. Je kan vanaf € 59,- al een hele leuke avond hebben in onze inspirerende locatie die iedere gast zal zich nog lang zal herinneren!

Vierkant kopie.png
klok.png
hapjes.png
Vierkant.png

Kies 2 of 3 professionele
voorstellingen van elk 20
minuten, in diverse genres

Wissel theater af met
lekker eten en drankjes
in de sfeervolle foodbar

Kom en ga wanneer je 
wilt, minimaal 9x per 
avond start een show

Geen stress, ons eten staat
altijd klaar en je hebt de
hele avond je eigen tafel

FEESTJE BIJ TAPASTHEATER

Heb je binnenkort iets te vieren en heb je zin om er een bijzonder feest van te maken? Ben je op zoek naar een originele invulling voor een babyshower? Of ben je op zoek naar een locatie om een (surpise)party voor vrienden of familie te organiseren? Dan ben je bij TapasTheater aan het goede adres.

tapastheater-brandshoot-20220204_245.jpg
boyhazes-20200302-4340.jpg

TAPASTHEATER EXCLUSIEF VOOR JOUW GROEP

Huur het sfeervolle TapasTheater exclusief af voor jouw groep. Overdag of ’s avonds, 365 dagen per jaar. Voor groepen van ca. 50 personen biedt TapasTheater een op maat gemaakt arrangement. Laat ons jouw wensen weten en wij komen met een passend voorstel.

HUUR ONZE LOCATIE
 

TapasTheater is te huur voor tal van gelegenheden. Ervaar bijvoorbeeld hoe magisch jouw bruiloftsfeest in TapasTheater kan zijn met de karakteristieke Oosterkerk en het fotogenieke Oosterpark op 3 minuten loopafstand. 

Bruiloft.jpg
tapastheater-brandshoot-20220204_475.jpg

DAGPROGRAMMA

Ben je op zoek naar invulling voor meerdere dagdelen? Denk bijvoorbeeld aan een creatieve en inspirerende workshop, een meet&greet met onze artiesten of kies voor een spannend teamspel in TapasTheater. Liever naar buiten? In onze buurt zijn tal van activiteiten die perfect aansluiten op een avond in TapasTheater. Denk aan een boottocht op de Amsterdamse grachten of een tocht op de step door Amsterdam Oost en het Oosterpark met lokale gids. Laat ons jouw wensen weten en we komen met een passend voorstel. 

INSPIRATIE
 

TapasTheater is een inspirerende locatie met waanzinnig veel mogelijkheden. Ga voor onze award-winning combinatie van korte theatervoorstellingen met een heerlijk diner volgens ons easy-diningconcept van kleine gerechtjes. Of huur onze locatie en vul je eigen programma in. Of je met 10 of 50 mensen komt, TapasTheater is de perfecte locatie voor een memorabel evenement. Zeven dagen per week, 365 dagen per jaar.

tapas-theater-20210329_slider2.jpg
bottom of page