top of page

Tapastheater lening

Investeer mee in de uitbreiding van TapasTheater en ontvang 5% rente 

 

Het gaat goed met ons mooie theaterbedrijf! Veel van onze artiesten beleefden vorig jaar hun landelijke doorbraak en zijn bezig met hun veelbelovende carrières. Ook qua bezoekersaantallen zitten we in de lift, met als gevolg dat we steeds vaker uitverkocht zijn. Daarom hebben we besloten om te verhuizen naar een grotere locatie.

 

We hebben een fantastisch nieuw pand gevonden waarin we meer bezoekers kunnen huisvesten, grotere groepen kunnen ontvangen én bovenal meer artiesten een ontwikkelplek/salaris kunnen bieden. Om er een nóg betere plek van te maken voor bezoekers en artiesten moet er wel fors geïnvesteerd worden. 

 

Door de diverse lockdowns heeft Stichting TapasTheater minder geld opzij kunnen leggen dan vooraf verwacht. Om onze droom toch waar te kunnen maken, hebben we een TapasTheater Lening in het leven geroepen: 

 

Wij zijn op zoek naar 20 deelnemers aan deze regeling die ons (eenmalig) €5000,- per persoon willen lenen. De lening wordt in 5 jaar afgelost. Daarbovenop bieden we een aantrekkelijke rente van 5% per jaar (veel meer dus dan je van je bank over je spaargeld krijgt ;). De rente keren we uit in TapasTheater-tegoed(bonnen), de aflossing uiteraard in cash.

 

Het tegoed kan je inzetten als je zelf een bezoek brengt aan TapasTheater (zowel inwisselbaar voor theatervoorstellingen als ons volledige horeca aanbod) of als cadeaukaarten om weg te geven aan derden. Bovendien ben je onze eregast tijdens de opening én vermelden we je op een mooie plek in het nieuwe TapasTheater. 

 

Neem contact op met Tessa Harmsen via de mail of via 06 47902047 voor al je vragen en/of de condities. 

 

Condities 

  • Storting voor 16 juli 2023;

  • Inleg van €5000;

  • Het rentetegoed wordt jaarlijks verstrekt op 30 juni van het betreffende jaar en is  2 jaar geldig;

  • Aflossing is in vijf jaarlijkse termijnen op 30 juni 2024, 2025, 2026, 2027 en 2028;

  • TapasTheater kan te allen tijde de schuld eerder aflossen. In dit geval wordt de rente pro rato berekend.


Let op: Je belegt buiten AFM toezicht, geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Doneren (mét belastingvoordeel van de Geefwet) kan natuurlijk ook
Stichting TapasTheater is een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Stel dat je ons nóg meer wil/kan helpen, dan zou je jouw €5000,- om kunnen zetten in een gift. Onze ANBI-status maakt een gift nog eens extra voordelig: donaties zijn fiscaal aftrekbaar voor de donateur en wordt door TapasTheater belastingvrij ontvangen waardoor het bedrag dus voor 100% ten goede komt aan onze activiteiten. Als we schriftelijk vastleggen dat jouw gift van €5000,- bestaat uit 5 jaarlijkse donaties van €1000,- dan is jouw gift zelfs voor 125% aftrekbaar. Let op dat onder de Geefwet enkel een donatie fiscaal voordelig aftrekbaar is en niet een lening.

TessaHarmsen1_LisetteZeegrs.jpg

Onze dank is heel groot!

Namens  het hele team van TapasTheater,
Tessa Harmsen - directeur en initiatiefnemer

tessa@tapastheater.nl
+31 (0)20 775 94 25

bottom of page