top of page

Lisa Ostermann |
Wat de ander wil horen

CABARET 

6 september

Lisa.png
knop-bel.png

ZAAL 2

klok.png

do, vrij en za            zondag

19:15 - 19:35            17:15 - 17:35

20:15 - 20:35            18:15 - 18:35

21:15 - 21:35            19:15 - 19:35

"Lisa Ostermann had vanaf seconde één iedereen in de ban. Ze is creatief met taal, zang, rap, dans, humor en zelfs haar haar" – Jury Leids Cabaret Festival

De kersverse winnaar van het Leids Cabaret Festival is terug in TapasTheater, waar ze vorig jaar haar winnende voorstelling inspeelde. En het allermooiste is, ze trakteert ons op een gloednieuwe show. 'Wat de ander wil horen' gaat over pleasen en overmatig luisteren naar wat anderen vinden dat je moet doen. Is dat erg? En zo ja – is het alternatief beter? Het is opnieuw een typische Lisa-mix van scherpe grappen, mooie liedjes en onverwachte wendingen.

Lisa maakt "spannend en geestig cabaret" aldus de Theaterkrant. Ze "kreeg iedereen moeiteloos mee en weet ook te ontroeren" (NRC), plus ze heeft "een sterke zangstem" (de Volkskrant). "Haar veelzijdigheid maakt dat er reikhalzend wordt uitgekeken naar haar volgende programma" (de Telegraaf). En terwijl de rest van Nederland nog even op Lisa moet wachten, staat ze op 6 september gewoon bij ons in TapasTheater! 

bottom of page