top of page

LISSE KNAAPEN |
CD PRESENTATIE IN HET LICHT

MUZIEK

3 februari

knop-bel.png

ZAAL 1

Lisse.png
klok.png

donderdag     
19:00 - 19:20       
20:00 - 20:20       
21:00 - 21.20       

Solo Stories presenteert dit theaterseizoen een meeslepende en muzikale monoloog over de impact van kindermisbruik. 'In het licht' is gebaseerd op het levensverhaal van Karin Bloemen, wordt gespeeld door actrice en zangeres Lisse Knaapen en de nieuwe muziek is van Ellen ten Damme. 

Aan de vooravond van de eerste voorstelling presenteert Lisse de vijf muzieknummers uit de voorstelling 'In het licht' en lanceert daarmee het gelijknamige album. Wij zijn vereerd dat TapasTheater uitgekozen is als locatie voor de CD presentatie.

Over de voorstelling 'In het licht'
Tijdens een optreden dwalen de gedachten van een zangeres af naar haar jeugd. Een jeugd vol gruwelijke gebeurtenissen. Wat doet het met een jong meisje als de personen die je moeten beschermen het op je hebben voorzien? Waarom greep niemand in? En hoe vind je de kracht om niet langer te zwijgen? Klik hier voor de volledige speellijst.

Over Lisse Knaapen
Lisse is geen onbekende voor TapasTheater. In augustus 2020 speelde ze samen met Rowan de Vos de voorstelling 'Solitude' bij ons. Dat smaakte zo naar meer dat de twee vervolgens het collectief MAKTUB opgericht hebben. Samen brengen ze het nieuwe levenslied.

bottom of page