top of page

Luuk Ransijn | STORTVLOED

MUZIKAAL CABARET

12 maart

knop-bel.png

ZAAL 3

klok.png

zondag                 

18:30 - 18:50            

19:30 - 19:50            

20:30 - 20:50            

"Luuk heeft een frisse theaterpersoonlijkheid waar je als publiek meteen van houdt. Met een gevaarlijke storm in het hart, die vooral via zijn muziek een weg naar buiten vindt. Gaat dat zien, dit nieuwe talent," aldus Sara Kroos.


’Stortvloed’ is een eerlijk cabaretprogramma, waarin Luuk zich blootstelt aan een wereld die hem vaak beangstigt. Met zelfspot en zelfanalyse, humor en muziek probeert hij vat te krijgen op die wereld, maar vooral ook op zichzelf. Verwacht een frisse cabaretvoorstelling mét diepte. 

Luuk ontwikkelde een eigen stijl van zelfgeschreven liedjes en conferences waarbij hij zichzelf begeleidt op piano. Hij is scherpzinnig en zachtmoedig en schroomt het persoonlijke niet. Hij keert zichzelf binnenstebuiten en wisselt dat af met een maatschappijkritische blik. 

Luuk is pas 21 jaar oud en als je het ons vraagt, staat hem een grote cabaret carrière te wachten. Hij stond vorig jaar in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en afgelopen oktober won hij de Publieksprijs van het Griffioen De Stoep Cabaret Festival. 

bottom of page