Voor groepen vanaf 10 personen

ZIJ GINGEN JE VOOR

DYMPH RUTTEN

We hebben allemaal goede herinneringen aan ons familie uitje bij jullie. We waren in de leeftijd van 14 t/m 80 jaar, met 16 personen. Het is voor ons altijd een zoektocht om iets te verzinnen zodat iedereen het een beetje naar zijn zin heeft, het niet al te statisch is en iedereen gemakkelijk met iedereen contact kan hebben. Daar leende jullie concept, zo bleek, zich uitstekend voor. 

ANNE FLEUR DONKER,

RODE KRUIS

STUDENTENDESK

We hebben waanzinnig genoten van het evenement dat wij samen met TapasTheater hebben neergezet. Met de nadruk op sámen, want we hebben veel gehad aan de flexibiliteit, het enthousiasme en organisatorisch vermogen van het Team van TapasTheater. Een go-to locatie voor de organisatie van je eigen event, gegoten in het unieke TapasTheater jasje.

GERARD COMELLO,
LINGOTTO

Alle collega’s waren zeer gecharmeerd van de sfeer van TapasTheater en onder de indruk van de diverse voorstellingen. Lekker eten en heerlijke wijnen maakten de avond compleet. Wij spreken nogmaals heel veel dank uit voor jullie hulp en inzet met het voor elkaar krijgen van deze geweldige avond.