top of page

SEBASTIAAN DE BIE | OMWEG

CABARETESK TONEEL 16+

6 t/m 17 en 23 t/m 30 oktober

knop-bel.png

ZAAL 3

Sebas_vierkant.png
klok.png

woe t/m za                  zondag
19:30 - 19:50               17:30 - 17:50
20:30 - 20:50               18:30 - 18:50

21:30 - 21:50               19:30 - 19:50

'Omweg' is een tragikomische zoektocht van een jonge man naar hoe om te gaan met het leven.

Hallo lief publiek, 

 

Deze voorstelling gaat over een totaal gebrek aan seks, het wachten op liefde en een eenzaamheid die onder alles ligt.


Maar misschien gaat het ook wel over Peter Pan. Of het trieste lot van lelijke baby’s. Of het gevoel hebben dat je een weerwolf in een tuincentrum bent. Totaal misplaatst. Of misschien gaat het wel allemaal niet over al die dingen.
 

Misschien is het allemaal wel een omweg. Misschien is alles wat ik doe een omweg. Lig ik ’s nachts in bed te hopen dat alles goed komt, maar moet ik eigenlijk durven gaan staan voor wat ik echt wil. 

Misschien gaat het vooral over mezelf. Waarschijnlijk gaat het vooral over mezelf. Maar dan op een manier dat jij er ook iets aan hebt.

 

En oh ja. Het zal om te lachen zijn. En als er niet gelachen wordt, dan heb je geen gevoel voor humor. Of ik moet gewoon wat beter mijn best doen. Dat kan ook. Maar het zal in ieder geval het puurste zijn wat ik op dit moment in me heb.

 

Tot dan. 

 

Sebastiaan de Bie is acteur en schrijver. Hij studeerde in 2021 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. 

In zijn werk is hij op zoek naar de versmelting van humor en drama. Sebastiaan speelde eerder met veel succes zijn monoloog 'Darius' in TapasTheater. 

bottom of page