STAGE MARKETING/PRODUCTIE

TapasTheater zoekt per 1 juni 2021 een stagiair(e) marketing/productie 


TapasTheater is een unieke pick ’n mix theaterervaring in Amsterdam. Het theatergedeelte heeft niet zoals de meeste theaters één voorstelling die de hele avond duurt. Nee, in TapasTheater zijn drie of vier voorstellingen van 20 minuten (in alle genres) drie keer op een avond te zien. Dat betekent dat tussen 19:00 en 22:00 uur elke 15 minuten een voorstelling start. Hierdoor kan het publiek zelf bepalen of ze twee of drie voorstellingen bezoeken én hoe ze beginnen (en eindigen). Naast een gezellige avond uit biedt TapasTheater ook een podium aan talentvolle theatermakers die tegenwoordig steeds moeilijker een (betaalbare) speelplek vinden om zichzelf aan het publiek te presenteren én hun nieuwe voorstellingen te spelen.

Op dit moment is TapasTheater helaas gesloten, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat wij, net als vorig jaar, vóór de zomer weer (coronaproof) open kunnen.

 

Werkzaamheden

Je ondersteunt ons bij dagelijkse werkzaamheden die komen kijken bij het runnen van een theater met horeca: van marketing tot productionele taken. Denk aan de productie van voorstellingen, werving en promotie van artiesten, het opzetten van samenwerkingsverbanden, het up to date houden van de communicatiemiddelen zoals social media, nieuwsbrief, menukaarten, dagprogramma, klaarmaken van theaterzaaltjes en foodbar voor de avonden alsmede diverse andere meer huishoudelijke werkzaamheden,

Tevens pak je zelfstandig een aantal projecten op en bedenk, organiseer, promoot en coördineer je diverse events, verhuringen en nieuwe concepten binnen TapasTheater. Denk aan moederdag, high tea, burendag, theatermakersdagen of andere gelegenheden.

 

Het betreft een allround stage waarbij je volwaardig meewerkt! 

Wij zoeken

Iemand die affiniteit heeft met theater (en horeca). Als jij laat zien dat je zelfstandig kan werken, proactief bent, een hands-on mentaliteit hebt en bovendien veel wilt leren, liggen er heel veel kansen en mogelijkheden binnen het jonge bedrijf TapasTheater. We werken in een klein, maar bevlogen team en je krijgt zeker weten veel ruimte voor eigen initiatief.

Verder voldoe je aan de volgende eisen:

  • HBO/WO opleiding marketing/communicatie/events/productie of iets in die richting;

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must;

  • Minimaal vijf maanden beschikbaar voor minimaal 24 uur per week;

  • Goede communicatieve en redactionele vaardigheden;

  • Zelfstandige, flexibele en doelgerichte instelling;

  • Interesse in, en kennis van online communicatie en social media.

 

Bij TapasTheater bieden we een leerzame en afwisselende stageplaats aan waarin alle facetten van het marketing en productie vak aan bod komen. We bieden een stagevergoeding van €180,- p/m (fulltime).

 

Wij geven de voorkeur aan ingangsdatum 1 juni 2021. In gezamenlijk overleg kan eventueel ook een latere datum worden overeengekomen.

Interesse?

Stuur je sollicitatie naar Tessa Harmsen via tessa@tapastheater.nl o.v.v. marketing/productie stage. Voor vragen bel je naar 020-7759425. We zien je motivatiebrief en CV graag tegemoet! 


< terug naar homepage

NIEUWSBRIEF

CONTACT

GA NAAR

Bezoekadres

 

TapasTheater

Andreas Bonnstraat 40-H

1091 BA Amsterdam

+31 (0)20 7759425
info@tapastheater.nl

 

Voorstellingstijden 

Woensdag
 t/m zaterdag

18.30 - 19.30 uur (succesoptie)
20.30 - 22.00 uur

Zondag
16.00 - 17.30 uur
19.00 - 20.00 uur
(succesoptie)

Betaalmogelijkheden

Fotografie


Lisette Zeegers
Boy Hazes
Margot de Heide
Kya Jonker

Stichting TapasTheater is ingeschreven in het
Handelsregister met
KvK-nummer 71532250

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2021 TapasTheater