STAGE MARKETING/EVENTS

TapasTheater zoekt een stagiair(e) marketing/events 

Vanaf augustus/september (exacte startdatum in overleg)

TapasTheater is een unieke pick ’n mix theaterervaring in Amsterdam. Het theatergedeelte heeft niet zoals de meeste theaters één voorstelling die de hele avond duurt. Nee, in TapasTheater zijn drie of vier voorstellingen van 20 minuten (in alle genres) drie keer op een avond te zien. Dat betekent dat tussen 19:00 en 22:00 uur elke 15 minuten een voorstelling start. Hierdoor kunnen gasten zelf bepalen of ze twee of drie voorstellingen bezoeken én hoe ze beginnen (en eindigen). Naast een gezellige avond uit biedt TapasTheater ook een podium aan talentvolle theatermakers die tegenwoordig steeds moeilijker een (betaalbare) speelplek vinden om zichzelf aan het publiek te presenteren én hun nieuwe voorstellingen te spelen.

Op dit moment is TapasTheater helaas gesloten, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat wij, net als vorig jaar, nog vóór de zomer weer (coronaproof) open kunnen.

 

Werkzaamheden

Je ondersteunt ons bij dagelijkse werkzaamheden die komen kijken bij het runnen van een theater met horeca: van marketing tot hospitality taken. Denk aan de werving en promotie van artiesten, het opzetten van samenwerkingsverbanden, het up to date houden van de communicatiemiddelen zoals social media, nieuwsbrief, menukaarten, dagprogramma, klaarmaken van theaterzaaltjes en foodbar voor de avonden alsmede diverse andere meer huishoudelijke werkzaamheden.

Tevens pak je zelfstandig een aantal projecten op en bedenk, organiseer, promoot en coördineer je diverse events, verhuringen en nieuwe concepten binnen TapasTheater. Denk aan high tea, burendag, theatermakersdag of andere gelegenheden. 

 

Het betreft een allround stage waarbij je volwaardig meewerkt! 

Wij zoeken

Iemand die affiniteit heeft met theater, events en horeca, met uitstekende aandacht voor detail. Een goede portie service-ethiek is essentieel om de klantervaring te garanderen. Als jij laat zien dat je zelfstandig kan werken, proactief bent, een hands-on mentaliteit hebt en bovendien veel wilt leren, liggen er heel veel kansen en mogelijkheden binnen het jonge bedrijf TapasTheater. We werken in een klein, maar bevlogen team en je krijgt zeker weten veel ruimte voor eigen initiatief.

Verder voldoe je aan de volgende eisen:

  • HBO/WO opleiding marketing/events/hotelschool/hospitality of iets in die richting;

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must;

  • Minimaal vijf maanden beschikbaar voor minimaal 24 uur per week;

  • Goede communicatieve en redactionele vaardigheden;

  • Zelfstandige, flexibele en doelgerichte instelling.

 

Periode

TapasTheater zoekt een stagiair(e) met beschikbaarheid vanaf augustus/september 2021. Exacte startdatum is in overleg.

 

Vergoeding

Bij TapasTheater bieden we een leerzame en afwisselende stageplaats aan waarin alle facetten van het marketing- en productievak aan bod komen. We bieden een stagevergoeding van €180,- p/m.

 

Interesse?

Stuur je sollicitatie aan Tessa Harmsen via tessa@tapastheater.nl o.v.v. stage. Voor vragen bel je naar 020-7759425. We zien je motivatiebrief en CV graag z.s.m. maar in ieder geval vóór 1 juli tegemoet!