top of page

ALLROUND STAGE Productie/MARKETING/EVENTS

Per augustus of September (startdatum in overleg) 
voor minimaal 4 maanden, vanaf 24 uur per week


TapasTheater is een unieke pick ’n mix theaterervaring in Amsterdam. Het theatergedeelte heeft niet zoals de meeste theaters één voorstelling die de hele avond duurt. Nee, in TapasTheater zijn drie of vier voorstellingen van 20 minuten (in alle genres) drie keer op een avond te zien. Dat betekent dat elke 15 minuten een voorstelling start. Hierdoor kunnen gasten zelf bepalen hoeveel voorstellingen ze zien en wanneer ze beginnen en eindigen. Naast een gezellige avond uit biedt TapasTheater een podium aan talentvolle theatermakers die tegenwoordig steeds moeilijker een (betaalbare) speelplek vinden om zichzelf aan het publiek te presenteren én hun nieuwe voorstellingen te spelen. 

 

Werkzaamheden

Deze vacature is bewust breed op gezet zodat je een idee krijgt van de mogelijke taken die er voor een stagiair liggen. We bespreken met onze stagiair altijd de leerdoelen vanuit de opleiding en eigen interesses en stemmen dan de werkzaamheden daarop af. 


Als stagiair bij TapasTheater ondersteun je bij dagelijkse werkzaamheden die komen kijken bij het runnen van een theater met horeca: van marketing tot hospitality taken. Denk aan de werving en promotie van artiesten, het opzetten van samenwerkingsverbanden, het up-to-date houden van de communicatiemiddelen (zoals social media, nieuwsbrief, menukaarten), ondersteuning van onze decorontwerper, voorbereiding van TapasTheater voor de avond-opening en/of events et cetera.

Tevens pak je zelfstandig een aantal grotere projecten op en bedenk, organiseer, promoot en coördineer je diverse nieuwe concepten binnen TapasTheater. We overleggen samen wat jouw exacte projecten worden, maar je kan denken aan Burendag, auditie dagen, of events in TapasTheater. 

We bieden in ieder geval een allround stage waarbij je volwaardig meewerkt in het team!

Wij zoeken

Iemand die affiniteit heeft met theater, events en/of horeca, met aandacht voor detail. Als jij laat zien dat je zelfstandig kan werken, proactief bent, een hands-on mentaliteit hebt en bovendien wilt leren, dan liggen er voor jou veel kansen en mogelijkheden binnen het jonge bedrijf TapasTheater. We werken in een klein, maar bevlogen team en je krijgt zeker weten veel ruimte voor eigen initiatief.

  • Je studeert in de richting van marketing/events/hotelschool/hospitality;

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must;

  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar, dagen in overleg;

  • Dit betreft een kantoorstage, werktijden zijn doordeweeks van 10.00 tot 18.00 uur;

  • Je brengt goede communicatieve en redactionele vaardigheden in;

  • En hebt een zelfstandige, flexibele en doelgerichte instelling.

 

Periode

In een groeiende start-up als die van ons, is altijd meer dan voldoende te doen. Meld je bij interesse en in overleg bespreken we je startdatum en duur van de stage. 
 

Vergoeding

Bij TapasTheater mag je we een leerzame en afwisselende stage verwachten waarin alle facetten van het marketing- en productievak aan bod komen. We bieden een stagevergoeding van €190,- p/m, gratis lunch en gratis voorstellingen. Minimaal twee keer per jaar hebben we een tof teamuitje en je werkt samen met een jong en enthousiast team. 

 

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV naar Tessa via tessa@tapastheater.nl. Voor vragen bel je naar 020-7759425.

bottom of page