top of page

Victor Luis van es |
De lachende derde

CABARET

6 t/m 10 juli

Vierkant.png

"Victor Luis van Es is een dromerige, zachtaardige jongen die prachtig vertelt. Zelden gehaast, altijd beeldend. Hij verwerkt zijn grappen doorgaans in een lopend verhaal, dat zowel iets zegt over de wereld als over zijn eigen karakter."-  Parool

knop-bel.png

ZAAL 3

klok.png

woe t/m za      zondag
19:30 - 19:50       18:30 - 18:50
20:30 - 20:50       19:30 - 19:50
21:30 - 21:50       20:30 - 20:50

Als Victor vroeger spijbelde, deed hij dat om rondjes te kunnen lopen door de stad. De hele dag wandelde hij doelloos door het centrum van Amsterdam. Het enige wat hij deed, was dagdromen over later, kijken naar de mensen op straat en fantaseren over de toekomst.

 

Nu hij ouder is, is de stad, maar ook de wereld veranderd. Hij wandelt en spijbelt nog steeds. Waarom staat hij soms volledig uit en waarom baart hem dat geen zorgen?

'De lachende derde' is een persoonlijke voorstelling over alledaagse worstelingen met discipline, vriendschap, liefde, werk, en het bestaan op zich. 
Victor is een verhalenverteller pur sang. Met zijn open en eerlijke stijl neemt hij je mee in zijn wereld vol verhalen, grappen en anekdotes. Geen onderwerp is taboe. Sterker nog: juist de moeilijke, kwetsbare thema's komen regelmatig aan bod. Niet om te provoceren, maar om te lachen.
 

In 2019 won Victor de Aegon Future Generation Award, in 2016 behaalde hij de finale van Cameretten. In 2015 won hij de publieksprijs van het Amsterdam Studenten Cabaret Festival en was hij het voorprogramma van Javier Guzman.

bottom of page