top of page

VERGADERING

Voor een inspirerende meeting zoek je natuurlijk alles behalve een standaard vergaderzaal. Bij TapasTheater ben je aan het juiste adres. Onze sfeervolle grote ruimte op de begane grond is geschikt voor plenaire sessies.

De vier theaterzaaltjes in het souterrain zijn een perfecte break out optie. Ons professionele team zorgt voor een perfect georganiseerde meeting of event. Ontdek bij ons hoe vergaderen in een theater jouw meeting kleur geeft!

TapasTheater ligt in een groene woonstraat tussen het Oosterpark en de Wibautstraat en is goed bereikbaar. Auto’s parkeer je voor de deur of in één van de twee parkeergarages op beide hoeken van onze straat. Metrostation Weesperplein is ongeveer vijf minuten lopen. 

Al onze ruimtes hebben goed werkend WIFI en we hebben veel technische faciliteiten in huis. Je kan TapasTheater huren met of zonder theater, overdag of ’s avonds, met onze eigen hapjes of met luxe catering. Alles is mogelijk, voor ieder budget. Neem contact op met Tessa Harmsen via tessa@tapastheater.nl of 020-7759425.

bottom of page