top of page
Workshop aanbod tapastheaterLeuk dat je een dagvullend programma wil organiseren in TapasTheater. Binnen ons brede netwerk hebben we veel artiesten/presentatoren die uiteenlopende workshops kunnen verzorgen, aansluitend op jouw wensen. Graag denken we met je mee wat passend is voor jouw bedrijfsuitje.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Workshop humor: humor op de werkvloer werkt bewezen stressverlagend/teamverbindend en straalt ook af naar klanten, dus zou eigenlijk hét speerpunt moeten zijn van iedere onderneming! De workshop gaat o.a. over hoe je humor aanbrengt in je taal en schrijfsels, je gaat zelf én samen aan de slag met technieken als overdrijven, bizarre vergelijking toepassen, grappen schrijven. 

  • Workshop stembevrijding (sound-journey): in deze maatschappij zijn we getraind om vooral onze linkerhersenhelft te gebruiken: analyseren en rationaliseren. We gebruiken onze rechterhersenhelft nauwelijks: het waarnemen van emoties en het ''zijn''. Muziek en geluid maakt een connectie met je linker- en je rechterhersenhelft: ze gaan met elkaar samenwerken. Deze workshop gaat dieper in op die connectie en zorgt ervoor dat je een verbinding maakt met je stem en je fysieke lichaam. Word bewust van je lichaam, ademhaling en jouw stem.

  • Workshop creatief schrijven: hierin gaan jullie aan de slag met een paar korte instap-schrijfoefeningen als hoe vermijd je cliché's, aan welke schrijf-knoppen kun je draaien, hoe krijg je een beetje lichtheid in je teksten. Aan het einde van de workshop is iedereen helemaal klaar om zijn tekst voor te dragen aan de collega’s en klanten. 

 

Terwijl jullie na de workshop een mooie wandeling maken door het naastgelegen Oosterpark, bouwen wij TapasTheater om naar de avondsetting en genieten jullie bij terugkomst van ons unieke concept dat bestaat uit lekker dineren, borrelen en toptheater.

Neem contact op met Babbe van Kraaij bel +31(0)20 775 94 25 of vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte op maat. 

*De prijs van de workshop is afhankelijk van het type workshop en de duur. Voor een prijsindicatie voor het avondprogramma klik hier

bottom of page